Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Britney Spears pregăteşte un nou album pentru vara lui 2016

Britney Spears s-a întors în studio şi lucrează la un nou album, pe care îl va lansa în iunie 2016. Artista a anunţat că primul single se numeşte 'Make Me (Ooooh)', iar aceasta îl va interpreta live la Billboard Music Awards.

Britney Spears

Britney Spears vrea să îşi păstreze titlul de Printesă Pop, aşa că s-a întors în studio şi pregăteşte un nou album, pe care ar dori să îl lanseze în iunie 2016. Ultimul album lansat de artistă a fost "Britney Jean" în 2013, însă vânzările acestuia nu au avut succes.

"Am să lucrez la un nou album... încet, dar sigur. Trebuie să mă ocup de copiii mei şi de educaţia lor. Voi încerca să lansez un album extraordinar, dar acest lucru nu este prioritatea mea în momentul actual", declara Britney Spears pentru Billboard, la începutul lui 2015.

Britney a anunţat că următorul ei single se va numi 'Make Me (Ooooh)', iar acesta va fi lansat la jumătatea lunii mai. Dacă piesa va avea succes, albumul va apărea peste patru săptămâni. Artista pregăteşte şi un nou videoclip, despre care a povestit că va fi diferit faţă de ceea ce a lansat până în prezent.

britney-spears

Britney Spears

Britney Spears va primi anul acesta premiul "Artistul Mileniului", la gala Billboard Music Awards, care va avea loc pe 22 mai. Artistei îi va fi oferită această distincţie datorită carierei sale de succes, dar şi pentru faptul că este una dintre cele mai populare artiste pop ale lumii.

Anul trecut, Britney Spears și Iggy Azalea au lansat videoclipul retro filmat pentru piesa ”Pretty Girls”. Inspirat de filmul Earth Girls Are Easy”, clipul este un tribut adus anilor ’80, în care Britney își etalează mișcările de dans, iar Iggy Azalea interpretează rolul unui extraterestru.

De când lucrează la noul album, cântăreaţa a fost surprinsă de mai multe ori în studio alături de compozitori şi producători cunoscuţi, printre care DJ Mustard (a colaborat cu Rihanna, Fergie, Nelly şi will.i.am), DJ Burns (Calvin Harris şi Ellie Goulding), Ian Kirkpatrick (Jason Derulo) şi Chantal Kreviazuk (Gwen Stefani şi Kelly Clarkson).

În 2015, Britney Spears a colaborat cu legenda muzicii disco - Giorgio Moroder, alături de care a lansat un cover al piesei "Tom's Diner" a lui Suzanne Vega. Există posibilitatea ca artista să colaboreze cu acesta şi pentru cel de-al nouălea album.

Citește mai multe despre Britney Spears
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake lansează piesa "Can't Stop The Feeling"

Noul single al lui Justin Timberlake se numește "Can't Stop The Feeling" și va fi inclus pe cel de-al 5-lea...

Închide