Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AUDIO: Red Hot Chili Peppers - "Dark Necessities", prima piesă de pe albumul "The Getaway"

Red Hot Chili Peppers a lansat noul single "Dark Necessities". Piesa este inclusă pe albumul "The Getaway", la care trupa a lucrat cu reputatul producător englez Nigel Godrich.

Publicat

pe

Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers │ FOTO: www.facebook.com

La 5 ani de la apariția albumului ”I'm with You” (2011), trupa Red Hot Chili Peppers anunță lansarea unul nou disc. Materialul se numește "The Getaway" și conține 13 piese, la care Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, RHCP a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește "Dark Necessities" și poate fi ascultată deja pe YouTube. Melodia poate fi descărcată gratuit la fiecare precomandă a albumului.

AUDIO: Red Hot Chili Peppers - "Dark Necessities"

"The Getaway" va fi lansat oficial pe 17 iunie 2016. Discul va putea fi achiziționat în format digital, CD și vinyl.

Tracklist "The Getaway" - Red Hot Chili Peppers: 

 1. The Getaway
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai

Într-un interviu acordat în februarie publicației Q Magazine, basistul Flea anunța publicul că prin noul album, RHCP ”intră într-o nouă eră”.

"Ne apropiem de finalizarea albumului. Danger Mouse este cel care produce de data aceasta, în locul lui Rick Rubin. Intrăm într-o nouă eră și suntem foarte entuziasmați. Va fi ceva nou și diferit, dar fără a fi sacrificate elementele bune din sound-ul nostru. Unele piese erau compuse deja, altele sunt complet noi. Eu sunt nerăbdător să le cânt live."

PUBLICITATE
Comentează

Trending