Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alicia Keys - "In Common", live la The Voice US - VIDEO

Alicia Keys, viitoarea jurată a emisiunii The Voice US, a interpretat în cadrul semifinalei concursului noul ei single, ”In Common”. Melodia se va regăsi pe cel de-al 6-lea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Alicia Keys
Alicia Keys

La 4 ani de la apariția discului ”Girl on Fire”, Alicia Keys revine cu un nou single, ce anunță finalizarea celui de-al 6-lea album de studio. Noua piesă a artistei se numește "In Common" și aduce noi influențe în sound-ul soul și R&B cu care și-a crescut baza de fani. Odată cu această nouă melodie, Alicia intră în zona muzicii de club, fără a sacrifica, însă, elementele care o diferențiază de alți artiști.

Piesa "In Common" este compusă de Alicia Keys în colaborare cu Montagnese, Billy Walsh și Taylor Parks. Piesa a fost interpretată live pentru prima oară în cadrul emisiunii de divertisment Saturday Night Live (SNL), recent artista promovând single-ul și la The Voice US, concurs ajuns în etapa semifinalei. În sezonul următor, Alicia Keys va fi unul dintre proaspeții jurați ai concursului, alături de Miley Cyrus. Cele două se vor alătura veteranilor Adam Levine și Blake Shelton, ce nu au lipsit niciun sezon din juriul emisiunii.

VIDEO: Alicia Keys - "In Common" (The US Voice 2016)

Pentru noul disc, al cărui titlu nu este încă cunoscut, Alicia Keys a lucrat cu un bun prieten și totodată un apreciat prducător - Pharrell Williams. Într-un interviu acordat recent, artista anunța că „materialul următor va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală, Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing.

Anul trecut, Alicia a lansat piesa "28 Thousand Days", despre care s-a crezut la momentul respectiv că este primul single de pe noul ei album. Prin acea melodie, artista încearca să reamintească publicului de importanța valorificării oportunităților care ni se ivesc de-a lungul vieții. Titlul susține mesajul melodiei, cele 28 de mii de zile fiind echivalentul a aproximativ 76 de ani, speranța de viață calculată la nivel global.

Trending