Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Alice Cooper: „Joe Perry l-a rugat pe Johnny să-i dea lecții de chitară”

Alice Cooper a declarat că Joe Perry, chitaristul Aerosmith, l-a rugat pe Johnny Depp să-i ofere lecții de chitară după ce l-a auzit pe actor cum cânta într-un film.
Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Alice Cooper, Perry și Depp sunt membrii supergrupului Hollywood Vampires, realizat în memoria prietenilor lui Cooper, Jimi Hendrix, Keith Moon și John Lennon.

„Johnny este unul din acei tipi care iubește acea eră și este un chitarist criminal. E un film, „Chocolat” și el este un chitarist țigan. Face o grămadă de lucruri de genul Django Reinhardt. Chiar el cântă, nu o face altcineva pentru el. Joe Perry a auzit, l-a chemat și l-a întrebat: „Pot să iau lecții de chiatră de la tine?”. Și așa este Johnny.” declară Alice Cooper într-un interviu pentru EonMusic

Un fragment din filmul „Chocolat” poate fi urmărit mai jos:

În mai puțin de două săptâmâni, Hollywood Vampires va concerta și în România. În scurt timp, fanii din țară vor avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).Trupa a ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și țara noastră, aceasta fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.

Citește mai multe despre Hollywood Vampires
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink s-a emoţionat în faţa idolului său, Johnny Depp - VIDEO

Pink a recunoscut în emisiunea lui Jimmy Kimmel că se simte atrasă de Johnny Depp, iar prezentatorul l-a invitat în...

Închide