Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alice Cooper și Joe Perry, înaintea concertului Hollywood Vampires: "Știm unde locuiți" - VIDEO

Pe 6 iunie, trupa Hollywood Vampires va concerta pentru prima oară în România. Înaintea show-ului pregătit pentru Romexpo, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au înregistrat pentru fani două mesaje video. Johnny Depp, sau mai bine spus mascota sa, apare, de asemenea, pe înregistrări.
Alice Cooper & Joe Perry, înaintea concertului Hollywood Vampires de la București

Alice Cooper & Joe Perry, înaintea concertului Hollywood Vampires de la București

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la primul concert Hollywood Vampires în România. În scurt timp, fanii din țară vor avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au ținut să transmită două mesaje publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit în totalitate, fiind prezent într-o formă… inedită.

Mesaj de la Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen, Bruce Witkin

 Mesaj de la Alice Cooper & Joe Perry: "Știm unde locuiți"

Trupa Hollywood Vampires a ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.

Hollywood Vampires vine în România în același an în care a impresionat oaspeții prezenți la gala Premiilor Grammy. În deschidere, publicul va asista la un concert inedit al trupei Robin and the Backstabbers.

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona la preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Citește mai multe despre Alice CooperHollywood VampiresJoe Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SCHILLER concertează pentru prima oară în România

SCHILLER va susține primul concert în România pe 22 octombrie 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, DJ-ul urmând...

Închide