Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

The 1975 pregătește un nou album pentru anul viitor

Trupa The 1975 a lansat în februarie, cel de-al doilea album din carieră „I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It”, iar de curând solistul a declarat că lucrează deja la următorul material discografic.
The 1975 - UGH!

The 1975 - UGH!

Solistul trupei The 1975, Matt Healy, a povestit într-un interviu recent că lucrează deja la un nou album, care va fi gata în următoarele 12 luni. Trupa britanică a lansat cel de-al doilea album din carieră ‘I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It’  în februarie 2016, iar acum se află în America de Nord, într-un turneu de promovare.

„Întotdeauna fac un album. Mă intrigă trupele care spun că vor lansa doar o piesă, sau care se plâng că nu pot să compună în timpul turneului. Cred că acest lucru îl poți face oricând, oriunde.” a declarat pentru Billboard, Matt Heally.

Trupa The 1975 a încheiat de curând un turneu sold-out prin 15 orașe din UK, iar acum se pregătește pentru Festivalurile Reading & Leeds și Glastonbury.

„Dacă nu vrei ca arta ta să-i atragă pe oameni, atunci îți negi singur existența ca artist. Mă enervează atitudinea trupelor indie care pretind că nu le pasă, ca să nu fie judecați dacă fac treabă de mântuială. Așa este muzica indie acum. Ei cred că scapă cu acel „nu îmi pasă”. Mai bine nu mai faci muzică și te apuci de altceva.” a declarat pentru NME, Matt Healy.

Citește mai multe despre The 1975
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera a cântat în duet cu holograma lui Whitney Houston

Christina Aguilera a avut-o ca parteneră pe scena de la The Voice US, pe holograma lui Whitney Houston, iar împreună...

Închide