Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Videoclipul "Despre smerenie" a fost retras de pe YouTube

Videoclipul piesei "Despre smerenie", lansat de trupa Taxi pe 7 aprilie, a fost retras de pe YouTube, după ce unul dintre artiștii cu care formația a colaborat nu a mai dorit să apară în clip.

Publicat

pe

Taxi și prietenii - Despre smerenie
Taxi și prietenii - Despre smerenie

Piesa "Despre smerenie", lansată recent de trupa Taxi, a stârnit un val de reacții negative în media. Considerată un manifest împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului Românesc, mesajul piesei a fost blamat de o parte dintre ascultători. Pe fondul acestor reacții, Grigore Leșe nu a mai dorit să apară în videoclip, din această cauză managementul formației hotărând să retragă clipul de pe YouTube.

”Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim.

Credem cu tărie în „Despre smerenie" și vom reveni - cu siguranță - cu noua variantă a videoclipului. Vă mulțumim!”, informează PR Managerul trupei Taxi.

În videoclipul "Despre smerenie" apăreau 34 de persoane publice care interpretau refrenul piesei: ”Eu cred că Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici”. Lista completă a colaboratorilor formației pentru această melodie îi include pe: Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu, Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.

Tot în urma reacțiilor negative din media, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a explicat versurile compoziției sale într-o declarație amplă, publicată pe pagina sa de Facebook.

”(...) Piesa nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului Românesc. (...) Mesajul piesei este următorul: cred că opulența și trufia nu au legătură cu credința. (...)” - Dan Teodorescu

Comentează

Trending