Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

The Wax Road - Let Me Feel

Tânăra trupă din Republica Moldova, The Wax Road, a lansat piesa „Let Me Feel”, extrasă de pe albumul de debut care va fi lansat în curând. Materialul poate fi ascultat în articolul următor.

Piesa face parte din albumul de debut, care urmează să fie lansat în decursul acestui an. A fost înregistrată, masterizată și mixată la Must Music, iar videoul a fost realizat de Kiril Coreaghin. Single-ul reflectă stilul pe care întregul album îl va aborda, o combinație de blues-rock, hard-rock și rock'n'roll care amintește cu ușurință de ani '60-'70 și din care se simte influența unor trupe legendare ca Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Pink Floyd și alții.

The Wax Road a fost fondată în 2013 și este formată din Dan Timofei (voce, chitară), Victor Ceban (tobe), Ion Tiuticov (chitară) și Cristi Budac (bas). În același an au obținut locul întâi la un concurs din Chișinău, în cadrul căruia se afla în juriu și producătorul formației Zdob și Zdub, Igor Dînga.

În 2014, trupa a evoluat în cadrul festivalului „Drum Day Ungheni”, organizat de Iaroslav Cojocaru și toboșarul Pezza Boutnari. Din acel moment, impresionat de prestația trupei, Iaroslav Cojocaru va deveni managerul trupei și cel care se va ocupa cu promovarea acesteia. The Wax Road a mai participat la nivel național la „PRUT Fest” (alături de Subcarpați și Alternosfera), „Bostaniada” și altele organizate de posturi de radio. La nivel internațional au participat la festivalul din Germania, „Drum Day Hamburg”.

Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jared Leto - „Pentru Joker, violența este o simfonie”

Jared Leto a povestit de curând despre experiența sa în pielea Jokerului, personajul pe care îl interpretează în blockbusterul „Suicide...

Închide