Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Rolling Stones speră să lanseze un nou album în 2016

Trupa The Rolling Stones a început să lucreze la un nou album. După multe declarații ce dădeau speranțe fanilor în privința lansării unui material, Ronnie Wood a dezvăluit că trupa a intrat în studioul de înregistrări și că are 11 piese care ”sună autentic”.

Publicat

pe

The Rolling Stones
The Rolling Stones

Aflați în Londra la deschiderea unei noi expoziții care prezintă istoria trupei, veteranii de la The Rolling Stones au deschis un subiect de mare interes. Ronnie Wood a dezvăluit celor prezenți că trupa a intrat în studioul de înregistrări și că rezultatul este unul promițător.

"Am intrat în studio să lucrăm la niște piese noi. Ne-a prins un vibe de blues. Am terminat 11 piese cu un sound blues în două zile....Când le-am ascultat după ce nu le ascultaserăm de câteva luni, am fost surprinși de ce am auzit. A fost ceva de genul: <<Cine cântă? Tu!>>. Suna atât de autentic", a declarat Ronnie Wood.

Trupa speră să poată lansa un nou album până la finalul anului 2016. Nu vor grăbi însă procesul, ci vor lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

"Poate ne întoarcem în studio în decembrie și mai tragem niște piese. Vom porni de acolo și vom vedea unde ajungem. Ne ocupăm de fiecare lucru pe rând."

Fanii The Rolling Stones așteaptă un nou album din 2005, de când a fost lansat ”A Bigger Bang”. Pe de altă parte, chiar dacă au trecut 11 ani de la ultimul disc, veteranii nu stau degeaba. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt încă într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii 882 de fani. 

Anul acesta, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intarre liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

În România, The Rolling Stones a cântat pentru prima oară  în 2007. Concertul a avut loc pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

The Rolling Stones @București - ”You Can't Always Get What You Want”

Lifestyle

The Rolling Stones vor lansa propriul brand de ciocolată

The Rolling Stones vor să-și îndulcească la propriu fanii. Membrii trupei încep anul în forță cu o lansare surprinzătoare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Rolling Stones (Live)
The Rolling Stones (Live)

Majoritatea trupelor au un magazin online de unde fanii pot achiziționa diverse lucruri originale. Pe lângă viniluri și cd-uri cu muzica formației respective, următoarele cele mai comune obiecte sunt articole vestimentare, accesorii sau postere. Este știut faptul că rockerii de la The Rolling Stones s-au avântat de mai mult timp la un merch mai special, cum ar fi măști de protecție, shakere pentru cocktailuri, șosete sau pături. Acum, muzicienilor le-a venit o nouă idee - un brand propriu de ciocolată.

Cine nu iubește ciocolata, mai ales dacă are legătură cu una dintre cele mai cunoscute trupe din istorie? Dulciurile în discuție vin în două arome diferite. Pe de o parte o avem pe Brown Sugar, o tabletă de ciocolată cu lapte, ce va fi lansată oficial pe 29 ianuarie. Pe de altă parte, cei nerăbdători pot comanda deja Cherry Red, ciocolata neagră cu cireșe. Ambele variante sunt disponibile pe site-ul oficial al trupei la prețul de 5.95 de lire.

În ceea ce privește cariera muzicală, The Rolling Stones au lansat o serie de piese anul trecut. Este vorba de "Living In A Ghost Town", prima piesă originală din ultimii 8 ani. Au urmat "Criss Cross", dar și o piesă înregistrată cu Jimmy Page, intitulată "Scarlet".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending