Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

The Masterpiece Experience reunește la București fani din peste 10 țări

Fani din peste 10 țări și de pe mai multe continente vor fi prezenți la București pentru a urmări The Masterpiece Experience. Show-ul, ce va avea loc pe 27 aprilie, aduce orchestra simfonică în secolul XXI și oferă o experiență artistică inedită prin mixul dintre acustic și electronic, dar și prin îmbinarea unor capodopere ale muzicii de film cu efecte coregrafice, jocuri de lumini și lasere.

Fani ai evenimentului The Masterpiece Experience din Mexic, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia, Italia, Polonia și Ungaria se vor afla alături de publicul din România la concertul din 27 aprilie, care a impresionat până acum publicul din Europa și Statele Unite nu numai prin modul său de realizare artistică, ci și prin faptul că este cel mai inovativ și cel mai avansat concert de muzică de film din România, din punct de vedere tehnologic, dar și unul dintre puținele spectacole din lume care folosește la scară larga suport tehnic și informatic pentru a potența efectul artistic.

Succesul internațional de care se bucură show-ul produs de Ciprian Costin, român din Iași, dar stabilit la Los Angeles, nu este o surpriză și pentru acesta. 18.993.404 de minute de muzică – atât reprezintă în cifre vizualizările pe care le-a avut până acum The Masterpiece Experience pe canalul său de youtube, adică echivalentul unei persoane care, timp de 36 de ani ascultă continuu muzica.

Cea de-a treia ediție The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirata din ”Odiseea” lui Homer. Toate piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” si ”Interstellar”/“Interstellar – Calatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectivă unică. Recrearea în concert a pieselor muzicale este realizată în colaborare cu celebrul compozitor câștigator al Premiului Oscar pentru ”The Dark Knight”, Hans Zimmer, si Thomas Bergersen, de la celebra casă de producție muzicală ”Two Steps from Hell”.

The Masterpiece Experience va avea loc pe 27 aprilie, la Sala Palatului din București. Biletele pentru acest concert au prețuri cuprinse între 80 și 300 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biografia despre Lemmy a fost lansată

Scriitorul britanic de muzică rock și producătorul de radio Mick Wall, a lansat biografia solistului Motörhead, Ian „Lemmy” Kilmister, numită...

Închide