Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Masterpiece Experience reunește la București fani din peste 10 țări

Fani din peste 10 țări și de pe mai multe continente vor fi prezenți la București pentru a urmări The Masterpiece Experience. Show-ul, ce va avea loc pe 27 aprilie, aduce orchestra simfonică în secolul XXI și oferă o experiență artistică inedită prin mixul dintre acustic și electronic, dar și prin îmbinarea unor capodopere ale muzicii de film cu efecte coregrafice, jocuri de lumini și lasere.

Publicat

pe

Fani ai evenimentului The Masterpiece Experience din Mexic, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia, Italia, Polonia și Ungaria se vor afla alături de publicul din România la concertul din 27 aprilie, care a impresionat până acum publicul din Europa și Statele Unite nu numai prin modul său de realizare artistică, ci și prin faptul că este cel mai inovativ și cel mai avansat concert de muzică de film din România, din punct de vedere tehnologic, dar și unul dintre puținele spectacole din lume care folosește la scară larga suport tehnic și informatic pentru a potența efectul artistic.

Succesul internațional de care se bucură show-ul produs de Ciprian Costin, român din Iași, dar stabilit la Los Angeles, nu este o surpriză și pentru acesta. 18.993.404 de minute de muzică – atât reprezintă în cifre vizualizările pe care le-a avut până acum The Masterpiece Experience pe canalul său de youtube, adică echivalentul unei persoane care, timp de 36 de ani ascultă continuu muzica.

Cea de-a treia ediție The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirata din ”Odiseea” lui Homer. Toate piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” si ”Interstellar”/“Interstellar – Calatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectivă unică. Recrearea în concert a pieselor muzicale este realizată în colaborare cu celebrul compozitor câștigator al Premiului Oscar pentru ”The Dark Knight”, Hans Zimmer, si Thomas Bergersen, de la celebra casă de producție muzicală ”Two Steps from Hell”.

The Masterpiece Experience va avea loc pe 27 aprilie, la Sala Palatului din București. Biletele pentru acest concert au prețuri cuprinse între 80 și 300 de lei.

Comentează

Trending