Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Sunet Fin a lansat EP-ul "Muzica nu moare"

Trupa Sunet Fin a lansat în format digital EP-ul "Muzica nu moare". Lansarea a avut loc pe 23 aprilie, în cadrul unui concert în Club Fabrica, unde formația i-a avut ca invitați pe Relativ (din Cluj) și Oblx & MP13 (din Iași).
Sunet Fin

Sunet Fin

EP-ul "Muzica nu moare" conține 4 melodii, înregistrate la Cutover Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupându-se și de mixaj și masterizare. Coperta este concepută în întregime de Valdimir, toboșarul trupei. Materialul este lansat în format digital sub egida Universal Music Romania Digital Distribution.

Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans” feat. Dj Dox, a fost lansat în vara anului 2015, al doilea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat în toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat în februarie într-un concert alături de H8, în Club Fabrica.

Detalii despre piesele incluse pe EP-ul "Muzica nu moare" 

  • #Bassbalans” este o prezantare a trupei și a stilului abordat, fiind și prima piesă cu videoclip. Este o colaborare cu DJ Dox, unul din cei mai cunoscuți dj în sfera hip-hop autohtonă.
  • Sunet Fin” este despre sunet și vibrație. Despre perceperea mesajului transmis, despre stare. Într-un cuvânt, despre sunetul fin.
  • Muzica nu moare” este despre importanța ținerii în viață a muzicii, atât de către artiști, cât și de către public. Este important ca fiecare să scrie și să asculte muzica pe care o aude în interiorul său - “Muzica vine din suflet, să pătrundă-n alte suflete”.
  • Nostalgie” descrie în versuri perioada copilăriei raportată la ritmul aglomerat al unui adult. Piesa și clipul sunt inspirate de dorul de acele vremuri și aducerea aminte de anii copilăriei. Nostalgia face parte din fiecare dintre noi.

Sunet Fin - Nostalgie

Citește mai multe despre Sunet Fin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Masterpiece Experience reunește la București fani din peste 10 țări

Fani din peste 10 țări și de pe mai multe continente vor fi prezenți la București pentru a urmări The...

Închide