Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Show-ul lui Michael Jackson, adus în Piața Constituției de echipa de turneu a muzicianului - PREȚURI BILETE

Show-ul "The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE" va fi pus în scenă la București de către echipa completă de muzicieni, coregrafi și dansatori cu care supranumitul ”Rege al muzicii pop” mergea în turneu. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2016 în Piața Constituției. Prețurile biletelor pentru acest show pornesc de la 80 de lei.
Concert tribut Michael Jackson în România, iulie 2016

Concert tribut Michael Jackson în România, iulie 2016

Pe 7 iulie 2016, echipa lui Michael Jackson va susține un concert memorabil în România. După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa starului (de la inginer de sunet, chitarist, basist, până la coregraf, dansatori etc) să se reunească special pentru tributul din Piața Constituției. Turneul mondial „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE” pornește din România.

Jennifer Batten, LaVelle Smith Jr, Michael Prince, Sam Sims și restul echipei lui Michael Jackson se întâlnesc din nou pe aceeași scenă, la 7 ani de la moartea regelui pop, pentru un tribut care va îmbina hiturile promovate în turneele "Bad" și "Dangerous".

Cel mai bun impersonator al lui Michael, ajutat de tehnologie de ultima generație (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant etc), îi va face pe cei prezenți în Piața Constituției să creadă ca Regele muzicii pop nu a murit.

Prețuri bilete la „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE”:

  • Categoria Normal: 80 lei
  • Categoria Golden: 150 lei
  • Categoria Diamond: 300 lei
  • Categoria Tribună: 450 lei

Prima venire a lui Michael Jackson în țara noastră a avut loc pe 1 octombrie 1992, cand cariera sa era la apogeu. Pentru România acelor vremuri, evenimentul era atât de important, încât nu a avut doar o mare importanță artistică, ci și una politica. Michael Jackson inclusese în turneul său mondial, „Dangerous World Tour”, o țară proaspăt eliberată din strâmtoarea comunismului.

Regele muzicii pop a concertat pentru a doua oară la București în 1996, aducând noul său turneu „HIStory”. Seria concertelor debutase atunci doar cu o săptămână înainte, România fiind a treia oprire a lungului șir de spectacole, după Praga și Budapesta. Pe Stadionul Național din București au participat peste 80.000 de fani, cu 10.000 mai mult decât era estimat.

Citește mai multe despre Jennifer BattenMichael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses, din nou în concert în componența clasică, la 23 de ani de la ultimul show împreună - VIDEO

Guns N' Roses a susținut pe 1 aprilie 2016 primul show în componența clasică a formației. Momentul a marcat încheierea...

Închide