Urmărește-ne în Social Media

WTF

Sergiu şi Andrei parodiază piesa "Sub pielea mea" alături de Carla's Dreams, BRomania şi Antonia

Sergiu și Andrei de la Kiss FM ne povestesc cine este #eroina lor în parodia piesei "Sub pielea mea". La această provocare amuzantă au luat parte Carla's Dreams, Antonia şi BRomania, iar noul titlu al piesei este "În pielea mea".

Publicat

pe

Carla's Dreams, BRomania, Antonia şi Andrei Ciobanu

Cunoscuți pentru clipurile lor pline de ironie, Sergiu și Andrei au pregătit în preajma sărbătorilor Pascale un nou videoclip amuzant. Cei doi au înregistrat o parodie pentru piesa "Sub pielea mea" a celor de la Carla's Dreams. Noua versiune a melodiei se numește "În pielea mea" , iar versurile au fost scrise de Andrei Dragostin, Andrei Ciobanu și Sergiu Floroaia.

Videoclipul a fost regizat de Alex Coteţ, iar personajele care au adus doza de umor au fost Carla's Dreams, BRomania şi Antonia. Sergiu şi Andrei au mai realizat şi alte parodii, în care protagonistele au fost Alina Eremia şi Lora.

Carla's Dreams lansează cel de-al doilea album din carieră -„NGOC”, pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucuresti. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile și televiziunile din România “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar și piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”. Warm-up-ul va fi realizat de Vanotek, în deschidere va cânta Nicoleta Nucă, iar invitații speciali sunt Delia, Loredana și Antonia.

Comentează

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Trending