Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Producătorul lui Kendrick Lamar recunoaște că Rihanna pregătește un nou album

Rihanna a lansat în ianuarie albumul ”Anti” și are deja pregătite câteva piese noi pentru un alt material discografic. Producătorul lui Kendrick Lamar a povestit despre colaborarea sa cu artista din Barbados, dar și despre un viitor album „Anti”.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: i-d.vice.com

Cardo, producătorul lui Kendrick Lamar, a declarat că Rihanna a înregistrat deja o nouă piesă, iar în ciuda faptului că artista a lansat albumul „Anti” în ianuarie, aceasta lucrează deja la altul.

„Sunt atât de multe piese la care am lucrat și care urmează să fie lansate. Am înregistrat una și cu Rihanna, dar nu pot să dezvălui mai multe... Însă nu este piesa mea, este cântecul ei! Single-ul trebuia să fie inclus pe albumul 'Anti', dar se pare că va mai exista încă un 'Anti'! Nu știu dacă e oficial, dar știu că măcar avem o melodie gata!” a declarat Cardo.

Rihanna se află acum în turneu, în America de Nord, promovând cel mai recent album al său - ANTI, iar pentru vara aceasta, artista are programate o serie de concerte în Marea Britanie.

Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016. Evenimentul va avea loc la București, în Piața Constituției, făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului „Anti”.

Comentează

Trending