Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Producătorul lui Kendrick Lamar recunoaște că Rihanna pregătește un nou album

Rihanna a lansat în ianuarie albumul ”Anti” și are deja pregătite câteva piese noi pentru un alt material discografic. Producătorul lui Kendrick Lamar a povestit despre colaborarea sa cu artista din Barbados, dar și despre un viitor album „Anti”.
Rihanna

Rihanna

Cardo, producătorul lui Kendrick Lamar, a declarat că Rihanna a înregistrat deja o nouă piesă, iar în ciuda faptului că artista a lansat albumul „Anti” în ianuarie, aceasta lucrează deja la altul.

„Sunt atât de multe piese la care am lucrat și care urmează să fie lansate. Am înregistrat una și cu Rihanna, dar nu pot să dezvălui mai multe... Însă nu este piesa mea, este cântecul ei! Single-ul trebuia să fie inclus pe albumul 'Anti', dar se pare că va mai exista încă un 'Anti'! Nu știu dacă e oficial, dar știu că măcar avem o melodie gata!” a declarat Cardo.

Rihanna se află acum în turneu, în America de Nord, promovând cel mai recent album al său - ANTI, iar pentru vara aceasta, artista are programate o serie de concerte în Marea Britanie.

Rihanna va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016. Evenimentul va avea loc la București, în Piața Constituției, făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului „Anti”.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Rihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage a lansat o piesă nouă, "Empty" - AUDIO

Garbage a lansat prima piesă de pe noul album "Strange Little Birds". Melodia se numește "Empty" și poate fi descărcată...

Închide