Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pink a lansat piesa "Just Like Fire" (soundtrack "Alice Through The Looking Glass") - AUDIO

Pink a lansat noul single ”Just Like Fire”, compus pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass". Pelicula fantasy cu Johnny Depp în rolul Pălărierului cel Nebun va avea premiera în cinematografe pe 27 mai.

Publicat

pe

Pink - Just Like Fire ("Alice Through The Looking Glass")
Pink - Just Like Fire ("Alice Through The Looking Glass")

Pink a colaborat cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter pentru înregistrarea piesei "Just Like Fire", de pe coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass". Implicarea artistei în acest proiect cinematografic nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

Pink - "Just Like Fire" - AUDIO

În paralel, Pink lucrează și la un nou album, cel de-al 7-lea din carieră. Momentan, artista are înregistrate două piese: ”Exit Strategy” și ”Stage Diver”. Rămâne de văzut dacă vor fi incluse în tracklistul final al materialului.

În octombrie 2014, Pink a lansat un album de studio împreună cu Dallas Green. Cei doi și-au spus You+Me, sub această titulatură fiind promovate piese de discul lor de debut,  „rose ave.”.

Proiectul You+Me a dovedit încă o dată că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

„Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album”, a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Mai jos puteți asculta „Break the Cycle”, cel de-al 2-lea single extras de pe albumul rose ave.”.

Trending