Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ovidiu Anton cântă la petrecerea #GenerațiaEurovision din Centrul Vechi

Pe 14 aprilie, fanii show-ului Eurovision vor avea ocazia de a petrece în Centrul Vechi alături de actuali și foști participanți la acest concurs. Cap de afiș este Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision România 2016.

Publicat

pe

Ovidiu Anton
Ovidiu Anton

Ovidiu Anton, Ovi&The Twins, Florena şi Maria Ale vor susține pe 14 aprilie un concert la Freddo Lounge & Bar din Centrul Vechi. Intrarea la petrecerea #GenerațiaEurovision va fi liberă, fanii concursului fiind așteptați începând cu ora 21:30.

Cap de afiș este Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision 2016. Acesta va fi acompaniat pe scenă de Ovi, artistul care ne-a reprezentat de două ori în competiţia muzicală europeană.

”Cele două prezenţe pe scena Eurovision mi-au determinat drumul artistic iar acest concurs este ca un microb pe care, dacă l-ai „căpătat”, nu mai scapi. Şi chiar dacă nu mai particip la faza internaţională, îmi este imposibil să nu mă implic în susţinerea artistului român care va merge acolo. Ştiu ce îl aşteaptă, ştiu cât de mult contează fiecare detaliu şi vot, aşa că joi trebuie să convingem pe cât mai mulţi că muzica din România este una de calitate, valoroasă şi că vocile noastre merită locuri cât mai bune în clasamentul final”, a declarat Ovi.

Ovidiu Anton a câștigat Selecția Națională Eurovision 2016 cu piesa rock "Moment of Silence". Melodia a fost aleasă exclusiv de public, primind 6585 de voturi, cu 1883 mai multe decât următoarea clasată, "I’m Coming Home", interpretată de Vanotek, The Code & Georgian.

Ovidiu Anton va cânta pentru România în cadrul celei de-a doua semifinale Eurovision 2016 de pe 12 mai, la Stockholm în Suedia. Primii concurenți ai țării noastre vor fi: Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia. Marea finală Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm în Suedia pe 14 mai 2016. Concursul reunește în acest an 43 de țări.

Trending