Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa de k-pop MyName susține primul concert în România în septembrie 2016

Trupa coreană de k-pop MyName va concerta în premieră la București pe 4 septembrie 2016. Evenimentul va avea loc la Palatul Național al Copiilor, biletele având prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei.

Publicat

pe

MyName
MyName

MyName este una dintre cele mai apreciate formații coreene de muzică k-pop. A fost înființată în anul 2011 și îi are în componență pe: GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ, and ChaeJin. Single-ul de debut, intitulat „Message”, a fost lansat în octombrie 2011.

În anul 2012 a fost pus în vânzare primul album, „Hello & Goodbye” și, în același an formația a debutat pe scena japoneză cu o versiune nouă a single-ului „Message”, alături de o piesă nouă, intitulată „Summer Party.”Cel de-al doilea single lansat pe piața din Japonia se numește „What’s Up” și a fost promovat printr-o serie de concerte la Osaka și Tokio, la care au asistat peste 5000 de spectatori.

Pe 28 martie 2013, MyName a lansat primul album complet în Japonia, intitulat „We Are MyName.” Single-ul „We Are the Night” s-a clasat pe locul trei în Oricon Daily and Weekly Chart. Albumul a fost promovat prin trei concerte sold-out, susținute la Osaka, Nagoya și Tokio.

Un nou album, intitulat „F.F.Y”, a fost lansat în Japonia în 2014 și a înregistrat vânzări de 19.473 de exemplare în prima zi de la lansare, clasându-se pe locul doi în Oricon Daily Chart. Lansarea albumului a fost continuată de un turneu de șase concerte, desfășurate sub numele „Live House Tour 2014.”

În 2015, MyName a susținut un turneu de 8 concerte, înainte de a anunța noi lansări de albume în Coreea și Japonia. Cel de-al doilea album lansat în Coreea, se numește „Too Very So Much” iar albumul lansat în Japonia se numește „Without You” și a fost prefațat de single-ul „Stop the Time.” Albumul s-a vândut în 34.879 de exemplare în prima zi de la lansare, iar piesa „Stop the Time” a fost aleasă pentru coloana sonoră a serialului Five Star Tourist, difuzat de postul de televiziune NTV.

Prețuri bilete pentru primul concert MyName în România:

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare pe 15 aprilie, la ora 18:00.

  • VIP Ticket - 300 lei (Meet and Greet - high touch și foto cu MYNAME + locuri în fața scenei)
  • Poster Signed - 150 lei (poster semant de membrii formației MYNAME)
  • Regular Ticket - 100 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 4 septembrie 2016

MYNAME

Loc
Palatul Național al Copiilor
Comentează

Trending