Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mesajul grupului Gregorian pentru români: "Vă așteptăm la concert" - VIDEO

Grupul Gregorian a înregistrat un mesaj video pentru români înaintea concertului pe care îl vor susține la București pe 16 mai. În clip, alături de Gregorian se află și Amelia Brightman și Narcis Iustin Ianău, ce vor participa la eveniment în calitate de invitați speciali.

Publicat

pe

Gregorian
Gregorian

Gregorian va susține un concert la Sala Palatului pe data de 16 mai 2016. Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop și rock și întreg misterul din jurul chipurilor și a vestimentației vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

La concert, alături de Gregorian, vor fi și Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane de classical crossover Sarah Brightman, și Narcis Iustin Ianău, finalistul primului sezon al show-ului "Românii au talent".

Înaintea evenimentului de pe 16 mai, Gregorian, Amelia Brightman și Narcis Iustin Ianău au transmis publicului din România o invitație la concert sub forma unui mesaj video.

VIDEO: Mesajul grupului Gregorian înaintea concertului de pe 16 mai

Gregorian a fost inițial un grup de orientare pop, ce a luat ființă “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo - Enigma. Sub acest concept au înregistrat albumul ”Sadisfaction” cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (soția lui Frank Peterson) și Birgit Freud. Acesta a fost singurul album în acest stil, grupul evoluând apoi spre stilul albumelor ”Masters of Chant”.

În 1998, Peterson și echipa lui formată din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau și Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarându-se să adopte stilul gregorian. Pentru fiecare album, piesele au fost atent selecționate, 12 vocaliști fiind angajați să înregistreze piesele într-o atmosferă bisericească, pentru ca sunetul să fie unul cât mai aproape de adevăr.

Masters of Chant” a ajuns la finalul poveștii după 10 volume muzicale, ce au avut mare succes la nivel internațional. Cei peste 10 ani încununați de reușite sunt celebrați printr-un turneu emotionant, ce se va opri și la București pe 16 mai 2016.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 16 mai 2016

Gregorian

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending