Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mel C nu vrea să se întoarcă în trupa Spice Girls

Spice Girls încă discută despre un turneu de reuniune, însă Mel C și Victoria Beckham refuză să se întoarcă în trupă. Există posibilitatea ca Spice Girls să plece în turneu în formula de trio, însă mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Spice Girls

Trupa Spice Girls va aniversa în curând 20 de ani, iar dorința fanilor a fost ca grupul să se reunească, însă artistele britanice încă discută asupra acestei probleme. După ce Victoria Beckham a refuzat să se alăture fostelor sale colege, Mel C este următoarea membră a trupei care respinge ideea de a urca pe scenă în formula Spice Girls.

Mel C își dorește să se axeze în prezent pe cariera solo și consideră că nu este momentul potrivit ca ea să se întoarcă în trupa Spice Girls.

Mel B și Emma Bunton sunt deocamdată singurele care își doresc un turneu de reuniune, prin care să celebreze cei 20 de ani de la înființarea trupei.

Spice Girls ar putea pleca într-un turneu în formula de trio, însă există zvonuri care spun că artistele ar organiza un show de talente, în urma căruia concurenta câștigătoare ar deveni o membră a trupei.

Săptămâna trecută s-au împlinit 20 de ani de la lansarea videoclipului „Wannabe”, unul dintre cele mai cunoscute hituri ale anilor '90.

Trending