Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

The Masterpiece Experience - primul mix de orchestră tradițională și virtuală

„The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight”, cel mai avansat concert de muzică de film din România a duce în fața publicului o orchestră formată din 320 de instrumentiști. Mai multe detalii în articol.

„The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight”, cel mai inovativ și mai tehnologic avansat concert de muzică de film din România, dar și unul dintre puținele spectacole din lume care folosește la scară largă suport tehnic și informatic pentru a potența efectul artistic, va oferi publicului prezent pe 27 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului primul mix de orchestră tradițională și virtuală format din 320 de instrumentiști.

„Aducem orchestra simfonică în secolul 21 prin combinația dintre acustic și electronic. Pentru prima dată, la Sala Palatului, sonoritatea a peste 320 de instrumentiști va fi auzită intr-un concert. 45 de instrumente vor fi fizic prezente pe scenă, iar restul de 275 de instrumente vor fi generate în timp real, folosind echipamente hardware cu performanța de peste 330 de Gigaflops, 96 GB RAM și reverberația filarmonicii din Viena”, explică Ciprian Costin una dintre noutățile aduse de „The Masterpiece Experience” la București.

Masterpiece-Experience

Aflat la cea de-a treia ediție, „The Masterpiece Experience” 2016 prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirată din „Odiseea” lui Homer. Piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisa de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer („The Dark Knight”/ „Cavalerul negru” și „Interstellar”/„Interstellar” – „Călatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectiva unică. Recrearea în concert a pieselor muzicale este realizată în colaborare cu celebrul compozitor câștigător al Premiului Oscar, Hans Zimmer pentru „The Dark Knight” și Thomas Bergersen, de la celebra casă de producție muzicală „Two Steps from Hell”, care are peste un milliard de vizualizări pe canalul său de youtube.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doi membri Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București

Doi muzicieni emblematici se alătură lui Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în cadrul concertului The Hollywood Vampires din...

Închide