Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Laura Mvula a lansat piesa "Phenomenal Woman" - AUDIO

Artista britanică de muzică soul Laura Mvula a lansat cel de-al doilea single de pe noul album ”The Dreaming Room”. Piesa promovată se numește ”Phenomenal Woman” și este inspirată de un poem scris de Maya Angelou, autoare cunoscută în special pentru activismul său în domeniul drepturilor omului.
Laura Mvula - Phenomenal Woman

Laura Mvula - Phenomenal Woman

După un album de debut promițător, nominalizat la un Mercury Prize în 2013, Laura Mvula revine 3 ani mai târziu cu un nou single, ce are ca inspirație unul dintre poemele autoarei americane  Maya Angelou. Melodia se numește "Phenomenal Woman" și a fost compusă de Mvula în colaborare cu Troy Miller.

Piesa "Phenomenal Woman" se regăsește pe noul album ”The Dreaming Room”, ce include și single-ul lansat anterior, ”Overcome” feat. Nile Rodgers. Cel de-al doilea disc din cariera artistei va fi lansat pe 17 iunie 2016. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”The Dreaming Room” - Laura Mvula:

 1. Who I Am
 2. Overcome (feat. Nile Rodgers)
 3. Bread
 4. Lucky Man
 5. Let Me Fall
 6. Kiss My Feet
 7. Show Me Love
 8. Renaissance Moon
 9. Angel
 10. People (feat. Wretch 32)
 11. Nan
 12. Phenomenal Woman

Laura Mvula - "Phenomenal Woman" - AUDIO

Născută în Birmingham, Londra, Laura Mvula a studiat pianul și vioara încă din școala primară. A început apoi să cânte în cvartetul Black Voices, alături de mătușa ei, continuându-și, apoi, drumul în muzică la Conservatorul din orașul natal. În perioada facultății a plecat în Italia în primul ei turneu, vocile colegelor sale din grupul Black Voices stimulându-i și mai mult pasiunea pentru muzică.

După ce a trimis demo-uri cu piese compuse de ea, RCA Records i-a oferit în mai 2012 primul ei contract, după care a urmat și primul single, ”She”. Albumul de debut, ”Sing to the Moon”, a fost lansat în 2013 și a inclus piesa ”Green Garden”, ce s-a auzit la radio și în România.

Muzica Laurei Mvula își are rădăcinile în soul-ul creat de Jill Scott, Erykah Badu și Lauryn Hill. Pentru armonia din vocea ei a fost comparată cu Nina Simone, iar pentru stilul său aparte, cu Bjork.

Citește mai multe despre Laura Mvula
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande a colaborat cu Lil Wayne pentru noul album - AUDIO

Ariana Grande şi Lil Wayne au lansat piesa "Let Me Love You", cel de-al treilea single extras de pe albumul...

Închide