Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kevin Macdonald va realiza primul documentar despre Whitney Houston

Regizorul scoțian Kevin Macdonald va realiza un documentar despre artista americană Whitney Houston. Acesta va fi primul film despre cântăreața care a murit la 48 de ani în 2012.
Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

„Vreau ca audiența să iasă din cinema cu un sentiment bun despre Whitney și muzica sa. Desigur că vom trece și prin părțile mai întunecate ale vieții sale - dependența sa.”, explică Macdonald.

Filmul va schița drumul lui Houston de la o artistă de gospel până la un star internațional. Vor fi incluse interviuri cu prietenii, familia și colaboratorii, printre care și Clive Davis, fondatorul și președintele Arista Records, cel care de altfel a descoperit-o pe artistă. Producătorii filmului au acces și la piese exclusive, spectacole rare și arhiva înregistrărilor.

„Vreau să arăt o femeie pe care nici cei mai mari fani nu o cunosc; și o femeie pe care cei care o vor descoperi, nu o vor uita. Ea a schimbat felul în care muzica pop era cântată - a adus-o înapoi la rădăcinile de blues și gospel.”, mai adaugă regizorul.

Macdonals a câștigat un Oscar în 1999 pentru documentarul One Day in September, despre uciderea unor atleți din Israel la Jocurile Olimpice din Munich, în 1972. La colecția de producții pentru care s-a făcut remarcat se numără documentarul Touching the Void (2003), drama The Last King of Scotland (2006), thrillerul politic State of Play (2009) și documentarul despre Bob Marley, Marley (2012).

Whitney Houston a fost cântăreață americană, actriță, regizoare și model. Este una dintre cele mai bine vândute artiste de muzică pop din toate timpurile, cu aproximativ 170-200 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume. A lansat 7 albume de studio și trei albume pentru coloana sonoră a unor filme, toate premiate cu certificate de diamant, multi-platină, platină sau aur. Houston este cunoscută în special pentru single-uri ca „I Will Always Love You” sau „Saving All My Love For You”. Cariera sa a fost umbrită de dependența de droguri și de căsătoria turbulentă cu artistul Bobby Brown.

Citește mai multe despre Whitney Houston
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris şi Rihanna au lansat un nou single - AUDIO

După succesul înregistrat în 2011 cu piesa "We Found Love", Rihanna şi Calvin Harris colaborează din nou şi lansează piesa...

Închide