Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Kevin Macdonald va realiza primul documentar despre Whitney Houston

Regizorul scoțian Kevin Macdonald va realiza un documentar despre artista americană Whitney Houston. Acesta va fi primul film despre cântăreața care a murit la 48 de ani în 2012.
Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

„Vreau ca audiența să iasă din cinema cu un sentiment bun despre Whitney și muzica sa. Desigur că vom trece și prin părțile mai întunecate ale vieții sale - dependența sa.”, explică Macdonald.

Filmul va schița drumul lui Houston de la o artistă de gospel până la un star internațional. Vor fi incluse interviuri cu prietenii, familia și colaboratorii, printre care și Clive Davis, fondatorul și președintele Arista Records, cel care de altfel a descoperit-o pe artistă. Producătorii filmului au acces și la piese exclusive, spectacole rare și arhiva înregistrărilor.

„Vreau să arăt o femeie pe care nici cei mai mari fani nu o cunosc; și o femeie pe care cei care o vor descoperi, nu o vor uita. Ea a schimbat felul în care muzica pop era cântată - a adus-o înapoi la rădăcinile de blues și gospel.”, mai adaugă regizorul.

Macdonals a câștigat un Oscar în 1999 pentru documentarul One Day in September, despre uciderea unor atleți din Israel la Jocurile Olimpice din Munich, în 1972. La colecția de producții pentru care s-a făcut remarcat se numără documentarul Touching the Void (2003), drama The Last King of Scotland (2006), thrillerul politic State of Play (2009) și documentarul despre Bob Marley, Marley (2012).

Whitney Houston a fost cântăreață americană, actriță, regizoare și model. Este una dintre cele mai bine vândute artiste de muzică pop din toate timpurile, cu aproximativ 170-200 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume. A lansat 7 albume de studio și trei albume pentru coloana sonoră a unor filme, toate premiate cu certificate de diamant, multi-platină, platină sau aur. Houston este cunoscută în special pentru single-uri ca „I Will Always Love You” sau „Saving All My Love For You”. Cariera sa a fost umbrită de dependența de droguri și de căsătoria turbulentă cu artistul Bobby Brown.

Citește mai multe despre Whitney Houston
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris şi Rihanna au lansat un nou single - AUDIO

După succesul înregistrat în 2011 cu piesa "We Found Love", Rihanna şi Calvin Harris colaborează din nou şi lansează piesa...

Închide