Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jared Leto - „Pentru Joker, violența este o simfonie”

Jared Leto a povestit de curând despre experiența sa în pielea Jokerului, personajul pe care îl interpretează în blockbusterul „Suicide Squad”.

Publicat

pe

Jared Leto, The Joker
Jared Leto, The Joker

Jared Leto a decis să povestească mai multe lucruri despre rolul Jokerului, pe care îl interpretează în blockbusterul „Suicide Squad”, care va avea premiera pe 5 august.

În cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly, Jared Leto a declarat că în timpul filmărilor pentru „Suicide Squad” a început să se identifice cu personajul său, The Joker.

„A devenit o persoană reală. De fapt, nici nu știu dacă persoană este cuvântul potrivit. Cred că Jokerul trăiește undeva între realitate și altă dimensiune. E ca un shaman. E un rol intoxicant, însă ai permisiunea să încalci toate regulile și să te provoci atât pe tine cât și pe cei din jurul tău, într-un mod unic” a afirmat Jared Leto.

Jared Leto - Suicide Squad

Jared Leto - Suicide Squad

Leto a citit o mulțime de benzi desenate pentru a cunoaște cât mai bine istoricul personajului său și a ales să petreacă  o parte din timpul său cu oameni care l-ar putea face să pătrundă mai bine în mintea Jokerului.

„Pentru Joker, violența este o simfonie. Este un personaj care își încarcă bateriile prin violență și manipulare. M-am întâlnit cu persoane care sunt experte în așa ceva...  doctori și psihiatri care s-au ocupat de psihopați și criminali, iar apoi am petrecut timp chiar cu acești oameni, care au fost închiși pentru lungi perioade de timp” a povestit solistul trupei 30 Seconds to Mars.

Will Smith a povestit că Jared a împărțit jucării sexuale, prezervative și gloanțe tuturor colegilor de pe platoul de filmare, iar Margot Robbie, cea care o interpretează pe Harley Quinn, a primit o scrisoare de dragoste însoțită de o cutie cu un șobolan viu.

Ben Affleck îl va interpreta pe Batman în blockbusterul „Suicide Squad” și se va alătura actorilor Will Smith, Margot Robbie, Joel Kinnaman și Cara Delevingne.

Trending