Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jared Leto - „Pentru Joker, violența este o simfonie”

Jared Leto a povestit de curând despre experiența sa în pielea Jokerului, personajul pe care îl interpretează în blockbusterul „Suicide Squad”.

Publicat

pe

Jared Leto, The Joker
Jared Leto, The Joker

Jared Leto a decis să povestească mai multe lucruri despre rolul Jokerului, pe care îl interpretează în blockbusterul „Suicide Squad”, care va avea premiera pe 5 august.

În cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly, Jared Leto a declarat că în timpul filmărilor pentru „Suicide Squad” a început să se identifice cu personajul său, The Joker.

„A devenit o persoană reală. De fapt, nici nu știu dacă persoană este cuvântul potrivit. Cred că Jokerul trăiește undeva între realitate și altă dimensiune. E ca un shaman. E un rol intoxicant, însă ai permisiunea să încalci toate regulile și să te provoci atât pe tine cât și pe cei din jurul tău, într-un mod unic” a afirmat Jared Leto.

Jared Leto - Suicide Squad

Jared Leto - Suicide Squad

Leto a citit o mulțime de benzi desenate pentru a cunoaște cât mai bine istoricul personajului său și a ales să petreacă  o parte din timpul său cu oameni care l-ar putea face să pătrundă mai bine în mintea Jokerului.

„Pentru Joker, violența este o simfonie. Este un personaj care își încarcă bateriile prin violență și manipulare. M-am întâlnit cu persoane care sunt experte în așa ceva...  doctori și psihiatri care s-au ocupat de psihopați și criminali, iar apoi am petrecut timp chiar cu acești oameni, care au fost închiși pentru lungi perioade de timp” a povestit solistul trupei 30 Seconds to Mars.

Will Smith a povestit că Jared a împărțit jucării sexuale, prezervative și gloanțe tuturor colegilor de pe platoul de filmare, iar Margot Robbie, cea care o interpretează pe Harley Quinn, a primit o scrisoare de dragoste însoțită de o cutie cu un șobolan viu.

Ben Affleck îl va interpreta pe Batman în blockbusterul „Suicide Squad” și se va alătura actorilor Will Smith, Margot Robbie, Joel Kinnaman și Cara Delevingne.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește trailer-ul filmului "House of Gucci", cu Lady Gaga în rol principal - VIDEO

Primul trailer al anticipatei pelicule "House of Gucci" oferă publicului câte puțin din fiecare personaj al acestui drama-thriller. Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, este captivantă, iar Jared Leto e de nerecunoscut.

Publicat

pe

Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci”
Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci” │ FOTO: Captură YouTube

"House of Gucci", noul film al lui Riddley Scott, se anunță a fi blockbuster-ul sfârșitului de an și, totodată, un candidat puternic la Premiile Oscar. Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului programat să apară în cinematografe pe 24 noiembrie fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi. În film joacă și Mădălina Ghenea, actrița româncă interpretând-o pe Sophia Loren.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott a filmat și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como. Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

În primul trailer al filmului facem cunoștință cu Patrizia Reggiani, Aldo Gucci, Maurizio Gucci, dar și Paolo Gucci. Gaga, ce o interpretează pe Patrizia, reușește să intrige publicul încă de la primele replici.

VIDEO: "House of Gucci" | Official Trailer | MGM Studios

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending