Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Imagine Dragons a lansat "Not Today" (soundtrack "Me Before You") - AUDIO

Imagine Dragons a compus soundtrack-ul dramei romantice "Me Before You", cu Emilia Clarke (din "Game of Thrones") și Sam Claflin în roluri principale. Melodia se numește ”Not Today” și este disponibilă pe iTunes.
Imagine din filmul ”Me Before You”

Imagine din filmul ”Me Before You”

După soundtrack-ul înregistrat pentru filmul "Transformers: Age of Extinction", trupa Imagine Dragons revine anul acesta cu un nou proiect cinematografic. Formația a compus o piesă pentru coloana sonoră a filmului "Me Before You", o dramă romantică ce are în prim-plan povestea lui William Traynor, un tânăr imobilizat în scaun cu rotile, și a Louisei Clark, o adolescentă dintr-un oraș de provincie. William este interpretat de actorul britanic Sam Claflin, cunoscut pentru aparițiile din ”Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” (2011) și ”The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 & 2”, iar Louisa este interpretată de Emilia Clarke, nimeni alta decât mama dragonilor din Game of Thrones.

Piesa înregistrată de Imagine Dragons pentru pelicula "Me Before You" se numește "Not Today" și a fost compusă de solistul Dan Reynolds împreună cu Daniel Sermon, Benjamin McKee, Daniel Platzman și Michael Daly. Melodia este disponibilă deja pe iTunes.

Imagine Dragons - "Not Today" (soundtrack "Me Before You") - AUDIO

Filmul "Me Before You" are la bază cartea și scenariul lui Jojo Moyes, regizor fiind Thea Sharrock. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 3 iunie 2016. Până atunci, vă invităm să urmăriți un trailer.

TRAILER: "Me Before You"

Anul trecut, Imagine Dragons a hotărât să se implice în campania ”Refugee Humanitarian Project”. Trupa a lansat în octombrie 2015 o piesă nouă pentru a direcționa banii din vânzări către milioanele de refugiați din toate colțurile lumii.

"Banii din vânzările de pe iTunes ale piesei "I Was Me" vor merge către milioanele de refugiați aflați în criză, din toate colțurile lumii (preponderent din Siria). Am vizitat una dintre zonele de campare din Germania, iar acum sperăm că veți cumpăra această piesă și veți răspândi mesajul nostru. Acești oameni au mare nevoie de ajutor. Cumpărați piesa, împărtășiți o poză cu mesajul ”#‎one4 Love”, adresați-vă reprezentanților din congresele locale sau donați pentru această cauză prin orice fel de modalitate. Haideți să facem ceva pentru a remedia situația", transmitea solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul grupului Gregorian pentru români: "Vă așteptăm la concert" - VIDEO

Grupul Gregorian a înregistrat un mesaj video pentru români înaintea concertului pe care îl vor susține la București pe 16...

Închide