Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Hozier - "Cherry Wine", live în emisiunea lui James Corden - VIDEO

Hozier a fost invitat la ”The Late Late Show with James Corden” pentru a interpreta cel mai recent single, ”Cherry Wine”. Acompaniat doar de chitară, timbrul cald al artistului irlandez s-a făcut ușor auzit, emoția piesei ajungând la public nealterată de artificii de producție.

Publicat

pe

Hozier: Cherry Wine (Live)
Hozier: Cherry Wine (Live)

Pentru piesa ”Cherry Wine”, Hozier a lansat recent și un videoclip. Regizat de Dearbhla Walsh, vizualul atrage atenția asupra răspânditelor cazuri de violență domestică. Personajele din videoclip sunt interpretate de actorii Saoirse Ronan și Moe Dunford, cărora Hozier le-a mulțumit cu prilejul lansării clipului. Tot atunci, artistul a anunțat că va direcționa toate încasările din vânzarea single-ului către ONG-uri care luptă împotriva violenței domestice.

Piesa ”Cherry Wine” a fost lansată chiar de Valentine's Day, muzicianul încercând cu acest prilej să atragă atenția asupra unor povești de cuplu mai puțin fericite. Single-ul este inclus pe albumul de debut al lui Hozier, lansat în septembrie 2014.

Hozier - "Cherry Wine", live @James Corden - VIDEO

Ajuns în zona comercială a muzicii datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva artistului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

„Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album.”

PUBLICITATE
Comentează

Trending