Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Imagine DragonsImagine Dragons sărbătorește un deceniu de activitate cu muzică nouă - TEASER Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!"

Hozier - "Cherry Wine", live în emisiunea lui James Corden - VIDEO

Hozier a fost invitat la ”The Late Late Show with James Corden” pentru a interpreta cel mai recent single, ”Cherry Wine”. Acompaniat doar de chitară, timbrul cald al artistului irlandez s-a făcut ușor auzit, emoția piesei ajungând la public nealterată de artificii de producție.
Hozier: Cherry Wine (Live)

Hozier: Cherry Wine (Live)

Pentru piesa ”Cherry Wine”, Hozier a lansat recent și un videoclip. Regizat de Dearbhla Walsh, vizualul atrage atenția asupra răspânditelor cazuri de violență domestică. Personajele din videoclip sunt interpretate de actorii Saoirse Ronan și Moe Dunford, cărora Hozier le-a mulțumit cu prilejul lansării clipului. Tot atunci, artistul a anunțat că va direcționa toate încasările din vânzarea single-ului către ONG-uri care luptă împotriva violenței domestice.

Piesa ”Cherry Wine” a fost lansată chiar de Valentine's Day, muzicianul încercând cu acest prilej să atragă atenția asupra unor povești de cuplu mai puțin fericite. Single-ul este inclus pe albumul de debut al lui Hozier, lansat în septembrie 2014.

Hozier - "Cherry Wine", live @James Corden - VIDEO

Ajuns în zona comercială a muzicii datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva artistului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

„Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album.”

Citește mai multe despre Hozier
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones speră să lanseze un nou album în 2016

Trupa The Rolling Stones a început să lucreze la un nou album. După multe declarații ce dădeau speranțe fanilor în...

Închide