Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Doi membri Guns N’ Roses, alături de The Hollywood Vampires în concertul de la București

Doi muzicieni emblematici se alătură lui Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în cadrul concertului The Hollywood Vampires din București. Este vorba despre basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. Evenimentul va avea loc pe 6 iunie în parcarea C de la Romexpo.
Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

Johnny Depp alături de colegiii din Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry

McKagan și-a dorit să-și continue și activitatea din The Hollywood Vampires, pe lângă turneul pe care îl va porni alături de Axl Rose, Slash & co. După plecarea inițială din Guns N’Roses (1997), Duff a făcut parte din mai multe formații, printre care Velvet Revolver, Jane’s Addiction, dar și super-grupul Loaded. În 2010, McKagan a urcat din nou pe scenă într-un concert Guns N’Roses și a mai avut diverse apariții în calitate de invitat special în show-urile trupei. La începutul acestui an, Duff s-a întors definitiv în formația care l-a consacrat, alături de celebrul chitarist Slash.

Înainte să facă parte din Guns N’Roses, Matt Sorum s-a remarcat ca toboșar în emblematica trupă The Cult. Norvegian de origine, Sorum a mai facut parte și din formațiile Y Kant Tori Read, Slash’s Snakepit, Neurotic Outsiders, Velvet Revolver, iar momentan este membru activ în King of Chaos. Toboșarul a lansat și două albume solo, “Stratosphere” (2014) și “Hollywood Zen” (2004).

Duff McKagan & Matt Sorum

Duff McKagan & Matt Sorum

Pe 6 iunie, la Romexpo, cei doi artiști vor urca pe scenă alături de Johnny Depp - în rolul său preferat, acela de muzician -, Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, într-un show cu adevărat inedit. Grupul The Hollywood Vampires va aduce un tribut tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead și nu numai.

România este una dintre cele 5 țări europene și singura din aceasta zona geografică în care trupa The Hollywood Vampires va cânta, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistică, dar și pentru promovarea turismului în țara noastră.

Citește mai multe despre Duff McKaganGuns N' RosesHollywood VampiresJohnny DeppMatt Sorum
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beth Hart susține un nou concert la București - PREȚURI BILETE

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului contemporan, va reveni în România pentru a susține un nou...

Închide