Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Guns N' Roses, din nou în concert în componența clasică, la 23 de ani de la ultimul show împreună - VIDEO

Guns N' Roses a susținut pe 1 aprilie 2016 primul show în componența clasică a formației. Momentul a marcat încheierea unei pauze de 23 de ani de când Slash, Axl și Duff McKagan nu mai cântaseră împreună într-un concert. Cum era de așteptat, fanii au captat pe telefon secvențe din acest show, vestea despre concertul surpriză Guns N' Roses răspândindu-se rapid.

Publicat

pe

Axl & Slash
Axl & Slash

Axl Rose, Slash și Duff McKagan au susținut în LA primul show Guns N' Roses în formula clasică, concertul având loc la doar câteva zile de la confirmarea turneului de reunire a trupei.

Evenimentul a fost unul surpriză, fiind programat probabil pe 1 aprilie tocmai pentru a părea ușor incert și a-i aduce la concert pe cei mai înfocați fani. Ne referim, mai exact, la cei care nu și-ar fi asumat riscul de a rata un show Guns N' Roses doar pentru că data din calendar indică faptul că ar putea fi o păcăleală. Astfel de fani au stat la o coadă infernală pentru a cumpăra cele 450 de bilete puse în vânzare pentru concertul din clubul Troubadour. Din fericire pentru ei, anunțul susținerii acestui eveniment restrâns nu a fost o glumă, timpul petrecut la coada de bilete fiind recompensat cu locuri la primul show al trupei reunite Guns N' Roses.

Așadar, pe 1 aprilie, Axl Rose, Slash și Duff McKagan au urcat din nou pe scenă în uralele publicului. Cei 3 au fost acompaniați de clăparul Dizzy Reed, chitaristul Richard Fortus, toboșarul Frank Ferrer și Melissa Reese, care l-a înlocuit pe Chris Pittman, cel de-al doilea clăpar al trupei. În această componență au fost interpretate 17 piese.

Setlistul primului concert Guns N' Roses în componența clasică:

 1. It’s So Easy
 2. Mr. Brownstone
 3. Chinese Democracy
 4. Welcome to the Jungle
 5. Double Talkin’ Jive
 6. Live and Let Die (cover Wings)
 7. Rocket Queen
 8. You Could Be Mine
 9. Speak Softly Love (cover Andy Williams)
 10. Sweet Child O’ Mine
 11. New Rose (cover The Damned)
 12. Better
 13. Knockin’ on Heaven’s Door (cover Bob Dylan)
 14. My Michelle
 15. Nightrain

Bis:

 1. The Seeker (cover The Who)
 2. Paradise City

Un fragment din timpul interpretării piesei "Welcome to the Jungle" a fost înregistrat cu telefonul de către unul dintre fani. Clipul poate fi urmărit mai jos.

Guns N' Roses - "Welcome to the Jungle" ([email protected] Troubadour, 1 aprilie 2016)

Așa cum se zvonea în presă încă din decembrie, reunirea Guns N' Roses nu va bucura fanii doar cu o singură apariție (cea de la Coachella). Trupa are programate pentru vara lui 2016 cel puțin 21 de concerte, prima confirmare a unui turneu în America venind sub forma unui teser video.

PUBLICITATE
Comentează

Trending