Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Grimus, Jeremy? și Electric Pyramid cântă în deschiderea concertului Queen + Adam Lambert

Trupele Grimus, Jeremy? și Electric Pyramid vor cânta în deschiderea concertului Queen + Adam Lambert, ce va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției din București.

Publicat

pe

Adam Lambert și Brian May │ FOTO: JEFF ELBEL

Electric Pyramid este o trupă londoneză care îi însoțește pe membrii Queen în turneul european, în timp ce Jeremy? este una dintre trupele din sud-estul Europei selectate să se alăture pentru o serie de concerte programate în această zonă. Grimus a fost însă prima opțiune pentru România, fiind aleasă în urma mai multor propuneri înaintate managementului. De altfel, clujenii vor încheia seria concertelor din deschidere urcând ultimii pe scenă, chiar înaintea show-ului Queen + Adam Lambert.

Grimus (2014)

Grimus (2014)

Trupa Grimus, formată din Bogdan Mezofi la voce, Valentin Rauca la chitară, Cristian Csapo la chitară, Lehel Kiss la clape, Titus Vadan la bas și Tamas Adorjani la tobe, a lansat, până în prezent trei albume discografice și a participat la cele mai importante evenimente din România, dar și la festivaluri din Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia si Austria. Cu o prezență de 10 ani pe scenă de rock alternativ, Grimus este considerată una dintre trupele rock cele mai apreciate din industria muzicală românească, remarcându-se prin hituri precum „Privește-mă”, „In Your Eyes” sau „Political Animals”, de care fanii cu siguranță se vor putea bucura și pe 21 iunie.

Jeremy?

Jeremy?

Jeremy?, trupa de rock alternativ din Sofia, a impresionat managementul Queen + Adam Lambert, care i-a ales pentru a deschide concertele din Bulgaria, România și Polonia. Având o puternică influența britanică, Jeremy? a făcut senzație la ediția din 2015 a festivalului The Great Escape din Brighton, iar anul trecut, a susținut un mini-turneu european ce a inclus concerte în Londra, Liverpool, Dublin, Praga si Berlin. Fondata în 2013 de Ersin Mustafov la voce si chitara, Tasho Kolev la chitară, Rosen Vatev la tobe și Emiliyan Bonev la bas, Jeremy? a avut o rapidă ascensiune în topurile muzicale din țara natală, cu single-urile „Fake Fruits”, „Hope” și „Two Weeks To The Great Escape” .

Electric Pyramid

Electric Pyramid

Cei patru londonezi de la Electric Pyramid s-au regăsit pe aceeași cale creativă după mai mulți ani în care au cântat în cercuri muzicale similare. Înarmați cu o viziune comună, aceștia și-au propus să cucerească publicul începand cu „1989”, primul lor single. În 2015, Electric Pyramid a concertat prima dată alături de Queen și Adam Lambert pe scena festivalului Rock in Rio de la Lisabona, susținând alături de ei un turneu în Europa de Est și Rusia.

Prețuri bilete la primul concert Queen + Adam Lambert în România:

  • Tribună - 597 lei
  • Golden Circle - 346 lei
  • Gazon A - 246 lei
  • Gazon B - 141 lei

Queen și Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susținând împreună de atunci numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud și Europa. Celebrele compoziții Queen și interpretarea efervescentă a lui Adam Lambert, alături de veteranii Brian May și Roger Taylor, au devenit o formulă de succes.

Queen + Adam Lambert este astăzi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internațională a muzicii live. Presa de specialitate a apreciat în nenumărate rânduri demersul, în vreme ce fanii de pretutindeni savurează cu bucurie și entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferată.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 21 iunie 2016

QUEEN + Adam Lambert

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending