Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

George Hora - Sub Pielea Mea (Carla's Dreams Cover) - Audio

Producătorul și cântărețul George Hora a realizat o variantă nouă a piesei celor de la Carla's Dreams. Noua variantă poate fi ascultată în articol.

George Hora, a realizat un cover după piesa „Sub pielea mea”. Artistul a venit cu propria sa variantă, compusă din voce și pian, destul pentru a imprima un romantism aparte, dar să păstreze în același timp nota hit-ului celor de la Carla's Dreams. Piesa a fost înregistrată la Studio 66.  Versurile, aproape șoptite, formează alături de clape o poveste cu totul diferită față de cea originală. Este piesa care îi intră sub pielea fiecărei #eroine.

George Hora este un producător și cântăreț român, născut la Beiuș. Prima sa trupă s-a numit Digital și a fost formată la vârsta de 15 ani, împreună cu sora sa, Kamelia. A compus multe piese pentru artiști români printre care Voltaj, Sistem, Crush & Alexandra Ungureanu, Xonia, DJ Andi, dar și proprii: „Tu”, „Privesc înainte”, „Nu te uita”, „Parcă era ieri”, „Vina ei” și multe altele.

În 2009, împreună cu Puya, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards pentru premiul de Best Romanian Act. George Hora este considerat unul dintre cei mai talentați cântăreți din țară, având în continuare colaborări cu artiști de top și noi producții muzicale.

Citește mai multe despre Carla's DreamsGeorge HoraPuya
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink a lansat piesa "Just Like Fire" (soundtrack "Alice Through The Looking Glass") - AUDIO

Pink a lansat noul single ”Just Like Fire”, compus pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass". Pelicula...

Închide