Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă Fameless: "iFear", live la Hard Rock Cafe - VIDEO

Fameless a lansat online o nouă piesă, intitulată "iFear". Melodia este prezentată publicului în versiune live, împreună cu un clip filmat la ultimul concert susținut de trupă în Hard Rock Cafe.

Publicat

pe

Fameless - ”iFear” (Live la Hard Rock Cafe)
Fameless - ”iFear” (Live la Hard Rock Cafe)

Trupa Fameless a interpretat o piesă nouă la ultimul concert susținut în București. Melodia se numește "iFear" și va fi următorul single al formației, în curând urmând a fi lansată și o versiune de studio.

"Bună dimineața! Vă prezentăm astăzi primul nostru videoclip live, filmat la concertul din Hard Rock Cafe Bucharest, de pe 18 martie! Piesa este nouă, se numește "iFear" și în curând o veți regăsi pe canalul nostru de YouTube și în varianta de studio! Enjoy, like, share & rock with us!", transmit membrii trupei Fameless pe pagina de Facebook a formației.

Fameless - "iFear", live @ Hard Rock Cafe - VIDEO

De la încheierea ultimului sezon Vocea României, Tiberiu Albu a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii din trupa proaspăt formată Fameless: Mihai „Angus” Vasile (chitară), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Andrei Ilie (tobe). În doar câteva luni de activitate, formația a reușit să-și formeze un repertoriu consistent de piese proprii, acumulând în paralel și experiență în susținerea de reprezentații live, prin diverse apariții pe scene de club și festival. După debutul de la ”Românii au Talent”, din mai 2015, trupa a mai susținut câteva concerte la Hard Rock Cafe, cântând și la Media Music Awards 2015 și la Festivalul Toamna Orădeană.

Prima piesă lansată oficial în formula Fameless a fost ”Show Me How to Live”. Melodia a fost postată pe canalul de YouTube al formației, Tibi manifestându-și entuziasmul de a prezenta publicului, în sfârșit, prima compoziție proprie: ”Prima noastră piesă :) . Am așteptat momentul ăsta mult!”.

Imediat după această lansare, trupa a anunțat o nouă apariție live, pe care fanii o așteptau deja de ceva vreme. Fameless a confirmat prezența pe scena de la Vocea României, în finala celui de-al 5-lea sezon al emisiunii. Momentul a marcat o premieră, formația alegând să interpreteze o nouă compoziție proprie, intitulată "For the Love of God".

În prezent, Fameless lucrează la albumul de debut, având deja 2 piese lansate, precum și alte compoziții proprii, prezentate live în concertele pe care trupa le-a susținut.

Trending