Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

DJ Project a lansat "Sevraj", prima piesă alături de noua solistă Ela Rose - AUDIO

DJ Project a lansat un nou single, intitulat ”Sevraj”. Aceasta este prima piesă lansată împreună cu solista Ela Rose, aleasă de grup în urma unor preselecții.
DJ Project & Ela Rose

DJ Project & Ela Rose

Urmărește-ne pe

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a trebuit să se retragă din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti si DJ Maxx au fost nevoiți să-și caute o nouă solistă. Astfel, în urma unor preselecții, cei doi membri ai proiectului, împreuna cu managerul trupei, Emil Burloi, au ales-o pe Ela Rose, o tânără solistă cu succese muzicale notabile, nu doar în țară, ci și în străinătate.

 “Vedeți, longevitatea artistică îți aduce nu doar bucurii, ci și probleme. Uneori, solistele rămân însărcinate. La noi, s-a întâmplat tot timpul! Am ales-o pe Ela Rose nu pentru că o cunoșteam, ci pentru că ea ne-a arătat ca poate să cânte cel mai bine piesele din repertoriul nostru. A trebuit să refuzăm multe alte fete cu voci bune pentru simplul motiv că ele nu puteau cânta așa cum ne dorim genul de muzică pe care noi îl facem. Pentru noi, este foarte important ca, de-a lungul timpului, publicul să nu simtă o foarte mare diferență în felul în care sună piesele noastre interpretate de o solistă sau alta”. - Gino Manzotti

“Sunt bucuroasă și onorată că cei de la DJ Project au avut încredere în mine și mi-au propus o colaborare atât de apropiată. Mă voi strădui din toată inima sa le arat ca nu s-au inselat!” - Ela Rose

Noul single "Sevraj" este compus de Kazibo Music (Alex Pelin, Ovidiu Baciu) și Gino Manzotti.

DJ Project - "Sevraj" feat. Ela Rose - AUDIO

DJ Project a împlinit la sfârșitul anului trecut 15 ani de activitate muzicală. Trupa are în palmares 9 albume, 24 de single-uri și videoclipuri, poziții fruntașe în topurile muzicale, zeci de premii naționale și internaționale și mii de concerte în țară și străinatate.

Citește mai multe despre DJ ProjectEla Rose
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan reinterpretează "Melancholy Mood", din repertoriul lui Frank Sinatra - AUDIO

Bob Dylan continuă seria cover-urilor după Frank Sinatra cu piesa ”Melancholy Mood”. Noua versiune a melodiei se regăsește pe albumul...

Închide