Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Die Antwoord revine în România în cadrul festivalului Delahoya, ediția XX

Trupa Die Antwoord revine în România pentru a concerta ca headliner în cadrul celei de-a 20-a ediții a festivalului Delahoya. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Die Antwoord

Trupa sud-africană Die Antwoord va fi cap de afiș la ediția aniversară a festivalui de muzică electronică Delahoya. Ediția a XX-a va avea trei scene: una dedicată stilului tehno care a consacrat festivalul, o scenă de LIVE, drum&bass, electro și dubstep, dar și una dedicată artiștilor români, continuând misiunea acestui eveniment de pionierat de a aduce talentele autohtone în fața unei numeroase comunități de fani. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Die Antwoord, prima trupa anunțată la Delahoya, a câștigat noi fani în România după participarea la festivalul Electric Castle din 2014. În prima seară a acestuia, Die Antwoord a demonstrat ce înseamnă cu adevărat un spectacol live bine construit, alert și suprinzător. La final, ei s-au declarat impresionați de experiența de a urca pe scenă în fața fanilor de aici, motiv pentru care o revenire la Cluj era dorită atât de artiști, cât și de organizatorii evenimentelor de profil.

Această revenire se va produce pe scena principală Delahoya, unde Die Antwoord va veni cu noul lor album ”Donker Mag” și vor arăta din nou că, deși muzica lor poate fi descărcată gratuit și legal de pe internet, nimic nu se compară cu a-i vedea în direct și a te conecta la energia pe care reușesc să o transmită.

Trupa sud-africană de rave hip-hop Die Antwoord a fost fondată în 2008 de Ninja, Yolandi și DJ Hi-Tek. Ritmurile lor își au rădăcinile în arta urbană și contracultura numită „zef”, specifică comunităților sărace din Africa de Sud, unde oamenii încercau să își exprime identitatea printr-un stil care să îi deosebească. Dincolo de ritmul alert al muzicii și de nebunia vizuală a videoclipurilor, regăsim de multe ori comentarii legate de inegalitatea socială și haosul din lumea în care artișii s-au format.

Prețuri bilete pentru festivalul Delahoya, ediția XX:

  • Primele 1.000 de bilete s-au pus în vânzare la un preț special de 59 de lei pentru ambele zile de festival. Ulterior, prețul biletelor va crește.

Festivalul Delahoya a fost fondat în 1997 și a fost primul eveniment de gen din România, reunind tânăra comunitate a fanilor muzicii electronice și fiind martor la evoluția rapidă a acestui gen muzical timp de aproape două decenii. Ediția 2016 beneficiază de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

PUBLICITATE
Comentează

Trending