Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

D.A.R.K., noul proiect al solistei Cranberries, prezintă "Loosen The Noose" - AUDIO

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a pus bazele unui nou proiect muzical împreună cu DJ-ul Olé Koretsky și basistul trupei The Smiths, Andy Rourke. Trio-ul își spune D.A.R.K. și sub această titulatură este lansată noua piesă "Loosen The Noose".
D.A.R.K.

D.A.R.K.

Luând o pauză de la activitatea sa alături de colegii din trupa The Cranberries, Dolores O’Riordan s-a alăturat noului proiect D.A.R.K. Din acest grup fac parte și DJ-ul newyorkez Olé Koretsky, cunoscut momentan doar pe plan local, și basistul trupei The Smiths, Andy Rourke, ce a colaborat de-a lungul anilor și cu Pretenders și Sinead O'Conner, printre alții.

Andy și Ole au început să colaboreze după ce s-au întâlnit întâmplător în Washington, la un concert la care au participat în urmă cu câțiva ani. Au păstrat de atunci legătura, discutând constant idei de piese și trimițându-și demo-uri. Ceva mai târziu, basistul The Smiths a întâlnit-o pe Dolores, care s-a arătat interesată să afle detalii despre piesele la care lucra împreună cu Ole. Treptat, colaborarea dintre cei trei s-a închegat, solista Cranberries punându-și amprenta pe demo-urile la care Andy și Ole lucraseră în ultimele luni.

Așa a luat naștere noul proiect D.A.R.K. și albumul de debut ”Science Agrees”. În sound-ul pieselor pot fi identificate influențe din zona electro și new wave, ca rezultat al pasiunii celor 3 pentru artiști și trupe precum The Cure, Depeche Mode, David Bowie, Pet Shop Boys și REM.

Până la apariția discului, publicul interesat să descopere sound-ul proiectului D.A.R.K. este invitat să asculte piesa "Loosen The Noose", recent dezvăluită de grup.

D.A.R.K. - "Loosen The Noose" - AUDIO

Albumul ”Science Agrees” va fi lansat pe 27 mai 2016, prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl. Discul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”Science Agrees” - D.A.R.K.

  1. Curvy
  2. Chynamite
  3. Gunfight
  4. Steal You Away
  5. High Fashion
  6. Watch Out
  7. Miles Away
  8. The Moon
  9. Underwater
  10. Loosen the Noose

Citește mai multe despre D.A.R.K.The Cranberries
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein dă în judecată Guvernul German

Trupa Rammstein a cerut despăgubiri Guvernului German pentru cenzurarea albumul din 2009, „Liebe Ist Fur Alle Da”. Mai multe detalii...

Închide