Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Gregorian la București: o categorie de bilete este sold out

Biletele la categoria a III-a pentru concertul Gregorian de la București au fost epuizate. Pentru evenimentul de pe 16 mai au mai rămas în vânzare doar două categorii de bilete.

Publicat

pe

Gregorian
Gregorian

Biletele la prețul de 59 de lei pentru concertul Gregorian de pe 16 mai sunt epuizate. Fanii grupului au la dispoziție în continuare două categorii de bilete, cu prețuri ce pornesc de la 99 de lei. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București. Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop și rock și întreg misterul din jurul chipurilor și a vestimentației vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Categorii de bilete disponibile la concertul Gregorian:

  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria a II-a – 99 lei

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane de classical crossover, Sarah Brightman, sosește la București cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte. Alături de Amelia va mai urca pe scenă și Narcis Iustin Ianău, finalistul primului sezon al show-ului "Românii au talent".

Evoluția grupului Gregorian

Gregorian a fost inițial un grup de orientare pop, ce a luat ființă “din vena” proiectului new age, ambient-downtempo - Enigma. Sub acest concept au înregistrat albumul ”Sadisfaction” cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (soția lui Frank Peterson) și Birgit Freud. Acesta a fost singurul album în acest stil, grupul evoluând apoi spre stilul albumelor ”Masters of Chant”.

În 1998, Peterson și echipa lui formată din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau și Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotarându-se să adopte stilul gregorian. Pentru fiecare album, piesele au fost atent selecționate, 12 vocaliști fiind angajați să înregistreze piesele într-o atmosferă bisericească, pentru ca sunetul să fie unul cât mai aproape de adevăr.

Masters of Chant” a ajuns la finalul poveștii după 10 volume muzicale, ce au avut mare succes la nivel internațional. Cei peste 10 ani încununați de reușite sunt celebrați printr-un turneu emotionant, ce se va opri și la București pe 16 mai 2016.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 16 mai 2016

Gregorian

Loc
Sala Palatului

Trending