Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Chris Cornell a realizat un cover după "Stay With Me Baby" pentru "Vinyl" - AUDIO

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, a înregistrat un cover după clasica melodie "Stay With Me Baby", înregistrată pentru prima oară de Lorraine Ellison în 1966. Noua versiune a piesei poate fi ascultată pe coloana sonoră a serialului "Vinyl".

Publicat

pe

Chris Cornell (Soundgarden)
Chris Cornell (Soundgarden)

După Bob Dylan, Mary J. Blige, Janis Joplin și Bette Midler, a venit și rândul lui Chris Cornell să realizeze un cover după "Stay With Me Baby". Solistul Soundgarden mărtusiește că a ascultat mereu cu mare plăcere această melodie din anii '60, preferând versiunea lui Terry Reid.

"Am fost foarte onorat să mi se ceară să înregistrez o nouă versiune la ”Stay With Me Baby” pentru ”Vinyl”. Astfel mi s-a dat ocazia de a-i aduce un tribut lui Terry Reid, a cărui versiune a piesei s-a aflat printre favoritele mele de mulți ani încoace. În plus, mă număr printre artiștii care au înregistrat piese pentru o coloană sonoră grozavă", a declarat Chris Cornell pentru Vulture.

Piesa "Stay With Me Baby" este inclusă pe soundtrack-ul serialului "Vinyl", creat de Mick Jagger împreună cu Martin Scorsese, Rich Cohen și Terence Winter. Filmul spune povestea unui producător din anii '70 aflat în căutarea de tineri artiști talentați. Serialul a debutat pe 14 februarie 2016, avându-i în distribuție pe Ray Romano, Olivia Wilde și pe fiul lui Mick Jagger, James Jagger.

Chris Cornell - "Stay With Me Baby" (soundtrack "Vinyl") - AUDIO

După cum menționa și Chris Cornell, pe coloana sonoră a serialului "Vinyl" se regăsesc piese înregistrare de o listă impresionantă de artiști, cum ar fi Iggy Pop, Royal Blood, Elvis Costello, Nate Ruess și mulți alții. Albumul cu toate aceste melodii se numește "Vinyl: Music From the HBO Series – The Essentials: Best of Season 1" și este pus în vânzare pe 15 aprilie.

Tracklist "Vinyl: Music From the HBO Series – The Essentials: Best of Season 1":

  1. "Kill the Lights" – Jess Glynne, Alex Newell, DJ Cassidy with Nile Rodgers
  2. "Alright Lady (Let's Make a Baby)" – Charlie Wilson
  3. "Back Stabbers" – Elvis Costello
  4. "Life on Mars?" – Trey Songz
  5. "I Dig Your Mind" – Iggy Pop
  6. "No Fun" – Charli XCX
  7. "Strychnine" – John Doe
  8. "Where Are You Now" – Royal Blood
  9. "Watch Your Step" – the Arcs
  10. "Stay With Me Baby" – Chris Cornell
  11. "I've Been Wrong So Long" – Ty Taylor
  12. "Woman Like You (A E I Want You)" – Nasty Bits
  13. "Sugar Daddy (Theme from Vinyl)" – Sturgill Simpson
  14. "Venus in Furs" – Julian Casablancas
  15. "Love, I Want You Back" – Charlie Wilson
  16. "Black Coffee" – Humble Pie
  17. "I Wanna Be With You" – Nate Ruess

Trending