Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Chris Cornell a realizat un cover după "Stay With Me Baby" pentru "Vinyl" - AUDIO

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, a înregistrat un cover după clasica melodie "Stay With Me Baby", înregistrată pentru prima oară de Lorraine Ellison în 1966. Noua versiune a piesei poate fi ascultată pe coloana sonoră a serialului "Vinyl".
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

După Bob Dylan, Mary J. Blige, Janis Joplin și Bette Midler, a venit și rândul lui Chris Cornell să realizeze un cover după "Stay With Me Baby". Solistul Soundgarden mărtusiește că a ascultat mereu cu mare plăcere această melodie din anii '60, preferând versiunea lui Terry Reid.

"Am fost foarte onorat să mi se ceară să înregistrez o nouă versiune la ”Stay With Me Baby” pentru ”Vinyl”. Astfel mi s-a dat ocazia de a-i aduce un tribut lui Terry Reid, a cărui versiune a piesei s-a aflat printre favoritele mele de mulți ani încoace. În plus, mă număr printre artiștii care au înregistrat piese pentru o coloană sonoră grozavă", a declarat Chris Cornell pentru Vulture.

Piesa "Stay With Me Baby" este inclusă pe soundtrack-ul serialului "Vinyl", creat de Mick Jagger împreună cu Martin Scorsese, Rich Cohen și Terence Winter. Filmul spune povestea unui producător din anii '70 aflat în căutarea de tineri artiști talentați. Serialul a debutat pe 14 februarie 2016, avându-i în distribuție pe Ray Romano, Olivia Wilde și pe fiul lui Mick Jagger, James Jagger.

Chris Cornell - "Stay With Me Baby" (soundtrack "Vinyl") - AUDIO

După cum menționa și Chris Cornell, pe coloana sonoră a serialului "Vinyl" se regăsesc piese înregistrare de o listă impresionantă de artiști, cum ar fi Iggy Pop, Royal Blood, Elvis Costello, Nate Ruess și mulți alții. Albumul cu toate aceste melodii se numește "Vinyl: Music From the HBO Series – The Essentials: Best of Season 1" și este pus în vânzare pe 15 aprilie.

Tracklist "Vinyl: Music From the HBO Series – The Essentials: Best of Season 1":

 1. "Kill the Lights" – Jess Glynne, Alex Newell, DJ Cassidy with Nile Rodgers
 2. "Alright Lady (Let's Make a Baby)" – Charlie Wilson
 3. "Back Stabbers" – Elvis Costello
 4. "Life on Mars?" – Trey Songz
 5. "I Dig Your Mind" – Iggy Pop
 6. "No Fun" – Charli XCX
 7. "Strychnine" – John Doe
 8. "Where Are You Now" – Royal Blood
 9. "Watch Your Step" – the Arcs
 10. "Stay With Me Baby" – Chris Cornell
 11. "I've Been Wrong So Long" – Ty Taylor
 12. "Woman Like You (A E I Want You)" – Nasty Bits
 13. "Sugar Daddy (Theme from Vinyl)" – Sturgill Simpson
 14. "Venus in Furs" – Julian Casablancas
 15. "Love, I Want You Back" – Charlie Wilson
 16. "Black Coffee" – Humble Pie
 17. "I Wanna Be With You" – Nate Ruess

Citește mai multe despre Chris Cornell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Hora - Sub Pielea Mea (Carla's Dreams Cover) - Audio

Producătorul și cântărețul George Hora a realizat o variantă nouă a piesei celor de la Carla's Dreams. Noua variantă poate...

Închide