Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Brian Johnson: "Aș vrea să asigur fanii AC/DC că NU mă retrag"

În ciuda problemelor sale de sănătate, ce l-au împiedicat să continue turneul AC/DC planificat pentru vara lui 2016, Brian Johnson și-a asigurat fanii că nu se retrage. Într-o declarație amplă, solistul își cere scuze pentru incapacitatea sa de a mai susține momentan concerte, dezvăluind că va continua să înregistreze piese noi alături de formație.

Publicat

pe

Brian Johnson (AC/DC) @ANZ Stadium in Sydney
Brian Johnson (AC/DC) @ANZ Stadium in Sydney

Diagnosticat cu probleme grave de auz în urmă cu câteva săptămâni, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului din vară. Cu toate aceastea, veteranul în vârstă de 68 de ani a anunțat public faptul că NU intenționează să se retragă din muzică. Deși momentan nu mai poate susține concerte, va continua să înregistreze piese alături de colegii din AC/DC.

"Aș vrea să asigur fanii AC/DC că nu mă retrag. Doctorii mi-au spus că pot continua activitatea de studio și asta intenționez să fac. Momentan, întreaga mea atenție este direcționată către tratamentul medical pe care îl urmez pentru a-mi îmbunătăți auzul. Sper că în timp voi face progrese și asta îmi va permite să mă întorc pe scenă pentru a susține concerte. Chiar dacă eficiența tratamentului nu poate fi evaluată acum, eu rămân optimist. Timpul își va spune cuvântul", a declarat Brian Johnson.

În aceeași amplă declarație, solistul AC/DC a povestit cât de greu i-a fost să accepte vestea proastă pe care i-au dat-o doctorii, explicând totuși că singura sa opțiune a fost cea a renunțării la show-uri live.

"Pe lângă faptul că am fost îngrozit de realitatea pe care mi-au prezentat-o doctorii, am realizat pe parcurs că pierderea parțială a auzului începuse să îmi afecteze prestația de pe scenă. Aveam dificultăți în a mai auzi chitările pe scenă și din cauza faptului că nu mai auzeam instrumentalul foarte clar, a început să-mi fie frică de felul în care aceste probleme mi-ar putea compromite prestația. Vă spun cu toată sinceritatea că nu aș fi putut permite să se întâmple așa ceva. Fanii noștri merită concerte la cel mai înalt nivel, și dacă din orice motiv nu mă pot ridica la standardele necesare, nu voi dezamăgi publicul și nici nu-i voi face de rușine pe colegii mei din AC/DC. Nu sunt un om care se dă bătut, îmi place să termin ceea ce încep, dar cu toate acestea doctorii mi-au spus clar mie și colegilor din AC/DC că nu am altă alternativă: trebuie să mă opresc din a mai susține concerte în perioada următoare și cel mai probabil situația asta se va prelungi. Aceea a fost cea mai întunecată zi din cariera mea", a povestit Brian Johnson.

Declarațiile solistului AC/DC vin la doar câteva zile de la anunțul oficial privind înlocuirea sa cu Axl Rose pentru perioada concertelor programate anul acesta. Brian Johnson a asigurat fanii, cu acest prilej, că va fi cu sufletul alături de trupă, chiar dacă nu va putea fi pe scenă.

”Un lucru este cert: chiar dacă fizic nu pot urca pe scenă, voi fi întotdeauna cu spiritul alături de trupa AC/DC, la fiecare concert.”

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare

Trending