Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Brian Johnson: "Aș vrea să asigur fanii AC/DC că NU mă retrag"

În ciuda problemelor sale de sănătate, ce l-au împiedicat să continue turneul AC/DC planificat pentru vara lui 2016, Brian Johnson și-a asigurat fanii că nu se retrage. Într-o declarație amplă, solistul își cere scuze pentru incapacitatea sa de a mai susține momentan concerte, dezvăluind că va continua să înregistreze piese noi alături de formație.
Brian Johnson (AC/DC) @ANZ Stadium in Sydney

Brian Johnson (AC/DC) @ANZ Stadium in Sydney

Diagnosticat cu probleme grave de auz în urmă cu câteva săptămâni, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului din vară. Cu toate aceastea, veteranul în vârstă de 68 de ani a anunțat public faptul că NU intenționează să se retragă din muzică. Deși momentan nu mai poate susține concerte, va continua să înregistreze piese alături de colegii din AC/DC.

"Aș vrea să asigur fanii AC/DC că nu mă retrag. Doctorii mi-au spus că pot continua activitatea de studio și asta intenționez să fac. Momentan, întreaga mea atenție este direcționată către tratamentul medical pe care îl urmez pentru a-mi îmbunătăți auzul. Sper că în timp voi face progrese și asta îmi va permite să mă întorc pe scenă pentru a susține concerte. Chiar dacă eficiența tratamentului nu poate fi evaluată acum, eu rămân optimist. Timpul își va spune cuvântul", a declarat Brian Johnson.

În aceeași amplă declarație, solistul AC/DC a povestit cât de greu i-a fost să accepte vestea proastă pe care i-au dat-o doctorii, explicând totuși că singura sa opțiune a fost cea a renunțării la show-uri live.

"Pe lângă faptul că am fost îngrozit de realitatea pe care mi-au prezentat-o doctorii, am realizat pe parcurs că pierderea parțială a auzului începuse să îmi afecteze prestația de pe scenă. Aveam dificultăți în a mai auzi chitările pe scenă și din cauza faptului că nu mai auzeam instrumentalul foarte clar, a început să-mi fie frică de felul în care aceste probleme mi-ar putea compromite prestația. Vă spun cu toată sinceritatea că nu aș fi putut permite să se întâmple așa ceva. Fanii noștri merită concerte la cel mai înalt nivel, și dacă din orice motiv nu mă pot ridica la standardele necesare, nu voi dezamăgi publicul și nici nu-i voi face de rușine pe colegii mei din AC/DC. Nu sunt un om care se dă bătut, îmi place să termin ceea ce încep, dar cu toate acestea doctorii mi-au spus clar mie și colegilor din AC/DC că nu am altă alternativă: trebuie să mă opresc din a mai susține concerte în perioada următoare și cel mai probabil situația asta se va prelungi. Aceea a fost cea mai întunecată zi din cariera mea", a povestit Brian Johnson.

Declarațiile solistului AC/DC vin la doar câteva zile de la anunțul oficial privind înlocuirea sa cu Axl Rose pentru perioada concertelor programate anul acesta. Brian Johnson a asigurat fanii, cu acest prilej, că va fi cu sufletul alături de trupă, chiar dacă nu va putea fi pe scenă.

”Un lucru este cert: chiar dacă fizic nu pot urca pe scenă, voi fi întotdeauna cu spiritul alături de trupa AC/DC, la fiecare concert.”

Citește mai multe despre AC/DCBrian Johnson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Gregorian la București: o categorie de bilete este sold out

Biletele la categoria a III-a pentru concertul Gregorian de la București au fost epuizate. Pentru evenimentul de pe 16 mai...

Închide