Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Biografia despre Lemmy a fost lansată

Scriitorul britanic de muzică rock și producătorul de radio Mick Wall, a lansat biografia solistului Motörhead, Ian „Lemmy” Kilmister, numită „Lemmy: The Definitive Biography”. Mai multe detalii despre aceasta, în articol.

Cartea lui Mick se bazează în principal pe interviurile de-a lungul anilor cu Lemmy, dar și pe mai multe surse din interior al celor care l-au cunoscut - membrii trupei, prieteni, manageri, artiști de breaslă și alți oameni din industria muzicală - este cea mai complexă poveste a unuia dintre cele mai prolifice persoane din Marea Britanie.

„Mick Wall este unul dintre puținii scriitori de rock din lume care chiar scrie și pare că știe orice despre muzica rock. Pot vorbi cu el ore în șir - săracul.”, spunea Lemmy despre scriitor

coperta-lemmy-biografie-mick-wall

Brutală, dureros de amuzantă, tristă, dar spusă într-un mod frumos, „Lemmy: The Definitive Biography” este povestea singurului artist rock care nu și-a vândut niciodată sufletul pentru argint și aur, în timp ce stătea cu diavolul, după cum spunea, „cât mai aproape”. Povestea se întinde de la zilele de școală din Walesul de Nord, până la găsirea faimei în mijlocul anilor '60 cu Rockin' Vicars („Eram foarte mari in nord, aveam un Zephyr 6”), la devenirea partenerului personal de drum al lui Jimi Hendrix, conducerea în top a trupei Hawkind în 1972 cu „Silver Machine” („Am fost concediat pentru că luam drogurile greșite”), până la formarea trupei Motörhead („Voiam să numesc trupa Bastards, dar nu m-a lăsat managerul”), a cărui album iconic „No Sleep Till Hammersmith” a intrat pe locul 1 în topul din UK. Cu partea mai grea a călătoriei terminată acum, Lemmy este gata să devină legendă. „Lemmy: The Definitive Biography” explică exact cum s-a ajuns aici.

Wall este un autor cu numeroase cărți aclamate de critici, inclusiv despre Led Zeppelin („When Giants Walked the Earth”), Metallica („Enter Night”), AC/DC („Hell Ain't a Bad Place To Be”), Black Sabbath („Symptom Of The Universe”), Lou Reed - The Doors („Love Becomes A Funeral Pyre”) și Foo Fighters.

Citește mai multe despre Motörhead
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce aplică din nou rețeta albumului surpriză cu "Lemonade"

După succesul albumului vizual surpriză din 2013, Beyonce încearcă aceeași rețetă și în 2016. Fără niciun material promoțional care să...

Închide