Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Beyonce aplică din nou rețeta albumului surpriză cu "Lemonade"

După succesul albumului vizual surpriză din 2013, Beyonce încearcă aceeași rețetă și în 2016. Fără niciun material promoțional care să anunțe următorul material discografic, artista a lansat pe 23 aprilie un nou album vizual, intitulat ”Lemonade”.
Beyonce

Beyonce

Zvonurile apărute în presă în urmă cu câteva săptămâni s-au adeverit. Beyonce pregătea, într-adevăr, un nou album vizual, și nu doar un documentar pentru HBO. Intitulat "Lemonade", cel de-al doilea album surpriză al artistei a fost lansat exclusiv pe Tidal pe 23 aprilie. Pe album sunt incluse 12 piese, dintre care se remarcă cele înregistrate în colaborare cu Jack White, The Weeknd, James Blake și Kendrick Lamar.

Titlul noului album vizual este inspirat de viața bunicii lui Beyonce, Agnéz Deréon, precum și de cuvintele de duh ale bunicii lui Jay Z, Hattie White. La finalul piesei ”Freedom” poate fi ascultat un fragment dintr-un discurs tinut de Hattie în aprilie 2015, la aniversarea vârstei de 90 de ani:

”Am avut în viață atât momente bune, cât și rele, dar am găsit întotdeauna forța interioară de a mă ridica. Mi s-au servit lămâi, dar am făcut din ele limonadă.” (de aici venind titlul ”Lemonade”)

Beyonce - "Lemonde" (copertă album)

Beyonce - "Lemonde" (copertă album)

Pentru ”Lemonade”, Beyonce a colaborat cu mulți producători apreciați, printre care se numără și Diplo, Jack White, James Blake și Mike Will Made It. Discul este disponibil momentan doar pe Tidal, platforma lansată de Jay Z. Albumul va fi lansat și pe iTunes în perioada următoare.

Tracklist ”Lemonade” - Beyonce:

 1. 'Pray You Catch Me'
 2. 'Hold Up'
 3. 'Don’t Hurt Yourself' (feat. Jack White)
 4. 'Sorry'
 5. '6 Inch' (feat. The Weeknd)
 6. 'Daddy Lessons'
 7. 'Love Drought'
 8. 'Sandcastles'
 9. 'Forward' (feat. James Blake)
 10. 'Freedom' (feat. Kendrick Lamar)
 11. 'All Night'
 12. 'Formation'

Singurul videoclip oficial dezvăluit de pe albumul ”Lemonde” este ”Formation”. Vizualul a avut premiera cu puțin timp înainte de show-ul susținut de Beyonce anul acesta la Super Bowl.

Beyonce - "Formation" (Explicit)

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ciprian Costin combină arta și tehnologia la The Masterpiece Experience

Dirijor, compozitor, pianist, producător, dar și specialist în IT, Ciprian Costin este creatorul și producătorul celui mai impresionant show al...

Închide