Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Beth Hart susține un nou concert la București - PREȚURI BILETE

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului contemporan, va reveni în România pentru a susține un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie 2016 la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Beth Hart
Beth Hart

După o interacțiune cu publicul român în 2015, pe care cântăreața a numit-o de-a dreptul ”uluitoare”, Beth Hart a promis că va veni curand la o noua întâlnire cu publicul din România și acest lucru se va întâmpla la mai puțin de un an.

Pe 17 iunie, la Sala Palatului, cântareața nominalizată la Premiile Grammy, cea a carei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Amy Winehouse, va cânta încă o dată pentru publicul din România

“M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!”, spunea Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din Romania a fost surprinzătoare. Cântăreața americană a fost impresionată de căldura cu care a fost întâmpinată, dar și de faptul că publicul bucureștean îi cunoștea atât de bine piesele.

Beth nu a dezvăluit încă ce anume pregătește pentru show-ul de pe 17 iunie, dar este cunoscut faptul ca artista obișnuiește să schimbe setlistul pentru fiecare spectacol în parte și cu siguranță va pregăti multe surprize publicului pe care l-a îndrăgit chiar de la prima întâlnire. De altfel, la concertul din vara anului trecut, imediat după întâlnirea cu jurnaliștii, care i-au spus ce vor sa asculte, Beth Hart a schimbat playlist-ul și a introdus piesele dorite de aceștia. Și pentru că unele dintre piese nu le mai cântase de mulți ani, cântareața americană le-a repetat chiar în holul Sălii Palatului. Cu siguranță însă, la concertul de pe 17 iunie, cele mai cunoscute hituri ale lui Beth Hart vor putea fi ascultate de publicul bucureștean.

Prețuri bilete la concertul Beth Hart din iunie 2016:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 150 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 90 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iunie 2016

Beth Hart

Loc
Sala Palatului

Concerte & turnee

Beth Hart revine în România pentru 5 concerte, toate în cadrul Summer Camp Brezoi 2021

Beth Hart a confirmat prezența la Summer Camp Brezoi, un eveniment dedicat în 2021 fanilor artistei. Festivalul va găzdui câte un show Beth Hart în fiecare zi a evenimentului.

Publicat

pe

Concert Beth Hart la Sala Palatului din București pe 17 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din muzica blues, revine anul acesta în România. Pe 12, 14, 18, 20 și 22 august, artista va susține o serie unică, fără precedent, de 5 concerte.  Denumit "Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi", evenimentul ce va găzdui acest festin în aer liber va permite participarea a 10,000 de persoane, respectiv a 2,000 de fani la fiecare concert.

"Suntem foaaaarte entuziamați să anunțăm că venim în România pentru cinci concerte în luna august", a scris Beth Hart pe pagina sa de Facebook.

Bilete și acces la concertele Beth Hart din cadrulSummer Camp Brezoi 2021:

  • Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore".
  • În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
  • Biletele se vând la prețul de 259, 58 lei. Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor. Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Beth Hart, artista cu o voce care "oprește timpul în loc"

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că "oprește timpul în loc", fiind "obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață". Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie.

Sexy şi cu o voce vibrantă, artista a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff în timp ce cânta pe străzile din LA. Producători muzicali şi artişti mari au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei, ajungȃnd astfel să concerteze ȋn toată lumea alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash.

În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending