Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Beth Hart susține un nou concert la București - PREȚURI BILETE

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului contemporan, va reveni în România pentru a susține un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie 2016 la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Beth Hart
Beth Hart

După o interacțiune cu publicul român în 2015, pe care cântăreața a numit-o de-a dreptul ”uluitoare”, Beth Hart a promis că va veni curand la o noua întâlnire cu publicul din România și acest lucru se va întâmpla la mai puțin de un an.

Pe 17 iunie, la Sala Palatului, cântareața nominalizată la Premiile Grammy, cea a carei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Amy Winehouse, va cânta încă o dată pentru publicul din România

“M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!”, spunea Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din Romania a fost surprinzătoare. Cântăreața americană a fost impresionată de căldura cu care a fost întâmpinată, dar și de faptul că publicul bucureștean îi cunoștea atât de bine piesele.

Beth nu a dezvăluit încă ce anume pregătește pentru show-ul de pe 17 iunie, dar este cunoscut faptul ca artista obișnuiește să schimbe setlistul pentru fiecare spectacol în parte și cu siguranță va pregăti multe surprize publicului pe care l-a îndrăgit chiar de la prima întâlnire. De altfel, la concertul din vara anului trecut, imediat după întâlnirea cu jurnaliștii, care i-au spus ce vor sa asculte, Beth Hart a schimbat playlist-ul și a introdus piesele dorite de aceștia. Și pentru că unele dintre piese nu le mai cântase de mulți ani, cântareața americană le-a repetat chiar în holul Sălii Palatului. Cu siguranță însă, la concertul de pe 17 iunie, cele mai cunoscute hituri ale lui Beth Hart vor putea fi ascultate de publicul bucureștean.

Prețuri bilete la concertul Beth Hart din iunie 2016:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 150 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 90 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iunie 2016

Beth Hart

Loc
Sala Palatului
Un comentariu

Trending