Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Becky Hill a lansat piesa "Back To My Love" (ft. Little Simz) - AUDIO

Becky Hill, tânăra artistă care cucerea publicul în 2014 cu piesa “Gecko (Overdrive)”, a lansat un nou single, intitulat "Back To My Love". Melodia este compusă de Becky și produsă de Noah Breakfast.
Becky Hill

Becky Hill

Becky Hill, artistă britanică ajunsă pentru prima oară în atenția publicului în urma participării la The Voice UK, a lansat o nouă piesă, intitulată "Back To My Love". Melodia a fost îregistrată împreună cu Little Simz, fiind produsă de Noah Breakfast, care a mai colaborat și cu Ellie Goulding.

“Pentru mine, această piesă este importantă pentru că reprezintă perioada adolsecenței mele și acel sentiment de nesiguranță, acea senzație de a nu ști încotro te îndrepți. Îmi conferă, aproape, o senzație de liniște. Mă bucur că am reușit să mă inspir din aceste emoții când am făcut piesa. Îmi amintește de perioada în care aveam mari îndoieli în privința mea, a carierei mele”, a declarat Becky într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

Piesa "Back To My Love" va putea fi achiziționată începând cu data de 29 aprilie. Single-ul va fi lansat prin intermediul casei de discuri a artistei, Eko Records.

Becky Hill - "Back To My Love" (ft. Little Simz)  - AUDIO

Povestea lui Becky Hill îi va surprinde, poate, pe cei care au urmărit primul sezon al emisiunii The Voice UK. În 2012, pe când Becky avea 18 ani, gusturile muzicale și personalitatea sa artistică nu păreau a fi conturate. La audiții a interpretat "Ordinary People", după care au urmat "Irreplaceable" (Beyoncé), "Good Luck" (Basement Jaxx), "Seven Nation Army" (The White Stripes) și "Like a Star" (Corinne Bailey Rae). Această diversitate de stiluri nu i-a fost favorabilă în competiție, însă după semnarea contractului cu Parlophone și exersarea laturii de compozitor, Becky a reușit să încorporeze aceste influențe într-un sound de sine stătător, ce îi vine ca o mănușă.

"Nu am vrut ca muzica mea să aibă prea mult din niciun gen. Am vrut o idee a anilor '90, o idee de electro, o idee de acustic, o idee de soul și foarte puțin pop. Nu am vrut ceva care să poată fi încadrat într-o anumită categorie, pentru că eu una cred că atunci când ai o diversitate de influențe reușești să creezi ceva cu adevărat unic. Vreau să fiu un trendsetter. Cred că e visul oricărui artist să creeze ceva măreț, care să fie ascultat și peste ani. Și simt că spre asta mă îndrept", a povestit Becky Hill pentru Hunger TV.

Piesa care a devenit hit în UK, punând-o pe Becky Hill în lumina reflectoarelor, a fost “Gecko (Overdrive)”. Melodia a fost compusă și lansată în colaborare cu Oliver Heldens în 2014 și a debutat pe prima poziție în UK Dance Chart și UK Singles Chart.

Citește mai multe despre Becky Hill
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Boxes a lansat albumul „Ups and Downs” în memoria chitaristului Costin Oprea

Trupa The Boxes a lansat albumul „Ups and Downs” în memoria chitaristului Costin Oprea. Materialul discografic a prins contur pornind...

Închide