Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Andre Rieu va concerta la București și pe 12 iunie - PREȚURI BILETE

După concertul anunțat pentru data de 11 iunie, Andre Rieu confirmă cel de-al doilea concert la București pe 12 iunie 2016. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției, biletele pentru acest concert fiind deja puse în vânzare.

Publicat

pe

Andre Rieu
Andre Rieu

Andre Rieu continuă tradiția concertelor din Piața Constituției și în 2016. După 7 concerte susținute anul trecut la București, îndrăgitul violonist va reveni în luna iunie în țara noastră pentru alte două concerte, pe 11 și 12 iunie. Spectacolul de pe 12 iunie, anunțat pe pagina de Facebook a muzicianului, se va desfășura tot în Piața Constituției, Andre Rieu fiind însoțit de Orchestra Johann Strauss.

Prețurile biletelor pentru concertul Andre Rieu de pe 12 iunie sunt similare celor de pe 11 iunie. Acestea sunt cuprinse între 172,8 lei și 864 lei.

Bilete concert Andre Rieu - București, 12 iunie 2016:

  • VIP – 864 lei
  • Categoria I – 702 lei
  • Categoria II – 594 lei
  • Categoria III – 486 lei
  • Categoria IV – 378 lei
  • Categoria V – 270 lei
  • Categoria VI – 205 lei
  • Categoria VI – 172,80 lei

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziţie pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale. Mai mult, a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA.

În noiembrie 2015, Andre Rieu a primit titlul  de "Ambasador Onorific al Bucureștiului" în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, înaintea lansării DVD-ului "Live în București".

Îndrăgitul violonist a obținut, de asemenea, ”Premiul internațional - Prietenii României” în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Premiilor de Excelență în Civism ”Om între oameni”. Rieu a fost omagiat pentru palmaresul său impresionant și pentru cele șapte concerte susținute anul trecut pe scena din inima capitalei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 11 iunie 2016

Andre Rieu

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending