Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Andre Rieu va concerta la București și pe 12 iunie - PREȚURI BILETE

După concertul anunțat pentru data de 11 iunie, Andre Rieu confirmă cel de-al doilea concert la București pe 12 iunie 2016. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției, biletele pentru acest concert fiind deja puse în vânzare.
Andre Rieu

Andre Rieu

Andre Rieu continuă tradiția concertelor din Piața Constituției și în 2016. După 7 concerte susținute anul trecut la București, îndrăgitul violonist va reveni în luna iunie în țara noastră pentru alte două concerte, pe 11 și 12 iunie. Spectacolul de pe 12 iunie, anunțat pe pagina de Facebook a muzicianului, se va desfășura tot în Piața Constituției, Andre Rieu fiind însoțit de Orchestra Johann Strauss.

Prețurile biletelor pentru concertul Andre Rieu de pe 12 iunie sunt similare celor de pe 11 iunie. Acestea sunt cuprinse între 172,8 lei și 864 lei.

Bilete concert Andre Rieu - București, 12 iunie 2016:

  • VIP – 864 lei
  • Categoria I – 702 lei
  • Categoria II – 594 lei
  • Categoria III – 486 lei
  • Categoria IV – 378 lei
  • Categoria V – 270 lei
  • Categoria VI – 205 lei
  • Categoria VI – 172,80 lei

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziţie pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale. Mai mult, a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA.

În noiembrie 2015, Andre Rieu a primit titlul  de "Ambasador Onorific al Bucureștiului" în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, înaintea lansării DVD-ului "Live în București".

Îndrăgitul violonist a obținut, de asemenea, ”Premiul internațional - Prietenii României” în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Premiilor de Excelență în Civism ”Om între oameni”. Rieu a fost omagiat pentru palmaresul său impresionant și pentru cele șapte concerte susținute anul trecut pe scena din inima capitalei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Fameless: "iFear", live la Hard Rock Cafe - VIDEO

Fameless a lansat online o nouă piesă, intitulată "iFear". Melodia este prezentată publicului în versiune live, împreună cu un clip...

Închide