Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Zoe Saldana o va interpreta pe Nina Simone, într-un film biografic

Zoe Saldana o va interpreta pe Nina Simone într-un film biografic despre cariera muzicală a cântăreței, implicarea sa în politică și ultima perioadă din viață, petrecută în Franța.
Nina Simone & Zoe Saldana

Nina Simone & Zoe Saldana

Trailerul filmului biografic „Nina Simone” a fost lansat de curând, iar acest lucru a stârnit comentarii răutăcioase, referitoare la Zoe Saldana, cea care va juca rolul cântăreței. Aspectul fizic și orientările politice ale lui Saldana au fost considerate drept obstacole în interpretarea rolului, încă de când au apărut primele fotografii de la filmări. Pentru a intra mai bine în pielea personajului, actrița, care are origini din Republica Dominicană și Puerto Rico, a fost nevoită să folosească o proteză pentru nas și un machiaj care să îi închidă nuanța tenului.

Regizat de Cynthia Mort, „Nina Simone” va fi lansat în aprilie și va vorbi despre cariera muzicală a cântăreței, implicarea sa în politică și ultima perioadă din viața sa petrecută în Franța, înainte de a deceda în 2003. David Oyelewo va interpreta rolul lui Clifton Henderson - asistentul, care a devenit managerul personal al artistei.

Fanii și familia Ninei Simone nu au fost mulțumiți de alegerea distribuției pentru film, iar fiica artistei este de părere că Viola Davis sau Kimberly Elise ar fi fost mai potrivite pentru a o interpreta pentru acest rol.

„Admir ceea ce face Zoe Saldana. Am văzut câteva filme cu ea și chiar îmi place să o văd pe ecrane. O respect ca actriță, dar sunt de părere că există și alte persoane talentate, care ar fi putut interpreta rolul mamei mele”-  a declarat Kelly Simone.

Nina Simone's Trailer 2016

Citește mai multe despre Nina Simone
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth revine la București. Trupa va concerta la Arenele Romane în iulie 2016

La 3 ani de la ultimul concert susținut în România, Megadeth revine la București pentru a promova noul album ”Dystopia”....

Închide