Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

We Singing Colors a lansat o piesă nouă, "Destiny" - AUDIO

Trupa We Singing Colors a lansat un nou single, intitulat „Destiny”. Melodia a fost înregistrată în Londra și este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației.

Publicat

pe

We Singing Colors
We Singing Colors │ FOTO: Năluca

”Suntem super încântați să vă arătăm cea mai nouă piesă a noastră - ”DESTINY”, prima înregistrată în Londra.
La mulți ani Roxana, la mulți ani tuturor doamnelor :). Să fie o zi cu dragoste!” - We Singing Colors 

We Singing Colors - "Destiny" - AUDIO

Piesa "Destiny" a fost înregistrată și produsă în Londra, la Milk Studios & NMP Studios, împreună cu Tom Aitkenhead și Andrei Nicula. Melodia se va regăsi pe cel de-al doilea album al formației, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit.

Pentru noul single "Destiny" a fost filmat și un videoclip. Lansarea lui va avea loc pe 15 martie, în cadrul unui concert în clubul Control din București. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la intrare.

We Singing Colors este o trupă indie-pop din București. Până în prezent, formația a avut peste 100 de concerte în orașele mari din România, în Chennai (India), Chișinau (Moldova) și Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat în aprilie 2014. Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce privește locurile și felurile în care cântă: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din pădure (“Say you’re mine) și până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up și multe altele). Membrii trupei sunt: Andrei Hațegan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bas).

Trending