Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vunk va cânta în Hard Rock Cafe împreună cu Ovidiu Anton, Florena și Cristina Bălan

Vunk a anunțat invitații speciali pe care îi va avea alături în concertul din Hard Rock Cafe de pe 22 martie. Trupa va cânta împreună cu Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision România 2016, Florena, finalistă în cadrul aceluiași concurs, și Cristina Bălan, Vocea României 2015.

Publicat

pe

Cornel Ilie, solistul Vunk, [email protected] Rock Cafe

VUNK va susține pe 22 martie un show special prin care va celebra prietenia și distracția la intensitate maximă, alături de invitații speciali Ovidiu Anton, Florena și Cristina Bălan.

“Prietenia se leagă mai ușor atunci când stim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toți spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: Sunt… și sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenti în sala va ști cum îi cheamă pe cei de lângă el și va putea intra în vorbă mai ușor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.

Cristina Bălan / Ovidiu Anton / Florena

Cristina Bălan / Ovidiu Anton / Florena

“Invitați la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi, care a câștigat Eurovisionul cu o piesă rock, și Florena, care a fost revelația concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei și mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată și cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă solistul trupei VUNK.

Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar și altele care s-au situat în topul popularității de-a lungul timpului și sunt strâns legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenți la concertul de pe 22 martie.

Biletele costă 90 de lei (cu loc la masă), sau 45 de lei (în picioare) și se pot achiziționa online.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 22 martie 2016

VUNK

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Vunk și Ioana Ignat lansează "Ultimul anunț"

"Ultimul anunț" al acestei primăveri vine de la trupa Vunk și Ioana Ignat, care au înregistrat prima lor colaborare. Noua piesă beneficiază și de un videoclip, în care Cornel Ilie are o apariție "spectaculoasă".

Publicat

pe

Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț”
Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț” │ FOTO: VUNK

Vunk a pregătit o surpriză pentru public. Formația va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Ultimul anunț", și înregistrată în colaborare cu Ioana Ignat. Fanii au putut asculta această nouă melodie în cadrul concertului acustic "Numai la doi", de pe 28 februarie, versiunea de studio urmând să fie lansată odată cu videoclipul.

Cornel Ilie: "Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip"

"Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat "Vino, du-te". A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta. (...)

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare. (...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac. (...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul piesei "Ultimul anunț" a fost filmat pe 5 aprilie. Mai jos puteți vedea la ce schimbarea spectaculoasă făcea referire Cornel Ilie.

FOTO: Cornel Ilie la filmarea clipului "Ultimul anunț"

De peste 20 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending