Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Vunk va cânta în Hard Rock Cafe împreună cu Ovidiu Anton, Florena și Cristina Bălan

Vunk a anunțat invitații speciali pe care îi va avea alături în concertul din Hard Rock Cafe de pe 22 martie. Trupa va cânta împreună cu Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision România 2016, Florena, finalistă în cadrul aceluiași concurs, și Cristina Bălan, Vocea României 2015.

Cornel Ilie, solistul Vunk, [email protected] Rock Cafe

VUNK va susține pe 22 martie un show special prin care va celebra prietenia și distracția la intensitate maximă, alături de invitații speciali Ovidiu Anton, Florena și Cristina Bălan.

“Prietenia se leagă mai ușor atunci când stim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toți spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: Sunt… și sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenti în sala va ști cum îi cheamă pe cei de lângă el și va putea intra în vorbă mai ușor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.

Cristina Bălan / Ovidiu Anton / Florena

Cristina Bălan / Ovidiu Anton / Florena

“Invitați la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi, care a câștigat Eurovisionul cu o piesă rock, și Florena, care a fost revelația concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei și mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată și cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă solistul trupei VUNK.

Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar și altele care s-au situat în topul popularității de-a lungul timpului și sunt strâns legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenți la concertul de pe 22 martie.

Biletele costă 90 de lei (cu loc la masă), sau 45 de lei (în picioare) și se pot achiziționa online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cristina BălanFlorenaOvidiu AntonVunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kadebostany și Dub Inc vin la Blaj aLive Festival 2016

Kadebostany și Dub Inc se află pe lista primelor confirmări la Blaj aLive 2016. Cea de-a patra ediție a festivalului...

Închide