Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

The Weeknd nu o va mai însoţi pe Rihanna în turneul ANTI din Europa

Fanii Rihannei din Europa aşteptau cu nerăbdare să îl asculte pe The Weeknd în deschiderea show-urilor din turneul ANTI, însă artistul a renunţat la colaborarea cu aceasta.
The Weeknd

The Weeknd

Rihanna va călători fără The Weeknd prin Europa, pentru că artistul nu va mai cânta în deschiderea show-urilor ei din turneul ANTI. Cântăreţul nu o va mai însoţi pe Rihanna în turneul european, din cauza unor proiecte neaşteptate, care au intervenit în programul său.

Surse din anturajul lui Abęl Tesfaye spun că artistul a renunţat la colaborarea cu Rihanna, deoarece s-a reîntors în studio şi lucrează la noul său album.

În momentul actual, Travis Scott deschide show-urile Rihannei din America, însă aceasta l-a avut ca invitat şi pe Drake, pentru concertul din Miami. Pentru concertele din Europa, există probabilitatea ca Big Sean să îl înlocuiască pe The Weeknd.

Rihanna va concerta la București pe 14 august 2016, numele celor care vor cânta în deschidere nefiind încă anunțate.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre RihannaThe Weeknd
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează "Deliria", primul album cu copertă lenticulară din România

Delia lansează albumul "Deliria", ce include hiturile ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” și ”Gura ta”. Discul va fi disponibil în...

Închide