Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

The Weeknd nu o va mai însoţi pe Rihanna în turneul ANTI din Europa

Fanii Rihannei din Europa aşteptau cu nerăbdare să îl asculte pe The Weeknd în deschiderea show-urilor din turneul ANTI, însă artistul a renunţat la colaborarea cu aceasta.
The Weeknd

The Weeknd

Rihanna va călători fără The Weeknd prin Europa, pentru că artistul nu va mai cânta în deschiderea show-urilor ei din turneul ANTI. Cântăreţul nu o va mai însoţi pe Rihanna în turneul european, din cauza unor proiecte neaşteptate, care au intervenit în programul său.

Surse din anturajul lui Abęl Tesfaye spun că artistul a renunţat la colaborarea cu Rihanna, deoarece s-a reîntors în studio şi lucrează la noul său album.

În momentul actual, Travis Scott deschide show-urile Rihannei din America, însă aceasta l-a avut ca invitat şi pe Drake, pentru concertul din Miami. Pentru concertele din Europa, există probabilitatea ca Big Sean să îl înlocuiască pe The Weeknd.

Rihanna va concerta la București pe 14 august 2016, numele celor care vor cânta în deschidere nefiind încă anunțate.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre RihannaThe Weeknd
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează "Deliria", primul album cu copertă lenticulară din România

Delia lansează albumul "Deliria", ce include hiturile ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” și ”Gura ta”. Discul va fi disponibil în...

Închide