Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Chemical Brothers este headliner la Summer Well 2016

Duo-ul The Chemical Brothers este headliner-ul zilei de duminică la Summer Well Festival 2016. În lineup au fost confirmați recent și BØRNS, Blossoms, HONNE și HÆLOS. Summer Well Festival 2016 se va desfășura în weekendul 13 - 14 august, pe Domeniul Știrbey.

Publicat

pe

The Chemical Brothers
The Chemical Brothers

The Chemical Brothers, duo-ul electro compus din Tom Rowlands și Ed Simons, va concerta la Summer Well 2016 pe 14 august. Grupul va reveni în România la 9 ani de la ultimul concert aici, defășurat la București în 2007 în cadrul The Mission.

Odată cu The Chemical Brothers, care va fi headliner-ul zilei de duminică, organizatorii festivalului Summer Well au anunțat și alte 4 nume: americanul indie pop BØRNS, rockerii britanici de la Blossoms, eroii muzicii soul futuriste HONNE și misteriorul trio HÆLOS. Tradiția Summer Well este respectată, astfel, și anul acesta, lineup-ul fiind compus din 10 trupe/artiști, câte 5 pentru fiecare zi de festival.

Lineup complet Summer Well 2016:

  • The Chemical Brothers
  • Hurts
  • The 1975
  • Years & Years
  • The Neighbourhood
  • BØRNS
  • Blossom
  • Honne
  • Sundara Karma
  • HÆLOS

Duo-ul The Chemical Brothers și-a început activitatea în 1991, fiind promotori ai stilului big beat. Îmbinând muzica dance cu rock-ul și rap-ul, grupul și-a crescut baza de fani de la un an la altul. De-a lungul celor 25 de ani de carieră au avut 6 albume poziționate în fruntea topurilor britanice, având în palmares și un premiu Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance. Trupa a primit, de asemenea, oferte de a mixa pentru Oasis, The Stone Roses, Fat Boy Slim și Kylie Minogue.

Cel mai recent disc The Chemical Brothers, „Born in the Echoes”, a fost lansat în iulie 2015, la 5 ani de la materialul precedent, ”Further”. Discul a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart, pe locul al 2-lea în topul albumelor din Elveția și Belgia și pe locul 73 în clasamentul US Billboard 200. Pe acest album este inclusă o colaborare cu Beck, pentru piesa ”Wide Open”, ce beneficiază de un videoclip inedit produs de John Madsen și regizat de Dom & Nic. Vizualul ne-o prezintă pe actrița și balerina de origine japoneză Sonoya Mizuno executând coregrafia lui Wayne McGregor.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 13-14 august 2016. Porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 13 august 2016

Summer Well 2016

Loc
Domeniul Știrbey
PUBLICITATE
Comentează

Trending