Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

The Chemical Brothers este headliner la Summer Well 2016

Duo-ul The Chemical Brothers este headliner-ul zilei de duminică la Summer Well Festival 2016. În lineup au fost confirmați recent și BØRNS, Blossoms, HONNE și HÆLOS. Summer Well Festival 2016 se va desfășura în weekendul 13 - 14 august, pe Domeniul Știrbey.
The Chemical Brothers

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers, duo-ul electro compus din Tom Rowlands și Ed Simons, va concerta la Summer Well 2016 pe 14 august. Grupul va reveni în România la 9 ani de la ultimul concert aici, defășurat la București în 2007 în cadrul The Mission.

Odată cu The Chemical Brothers, care va fi headliner-ul zilei de duminică, organizatorii festivalului Summer Well au anunțat și alte 4 nume: americanul indie pop BØRNS, rockerii britanici de la Blossoms, eroii muzicii soul futuriste HONNE și misteriorul trio HÆLOS. Tradiția Summer Well este respectată, astfel, și anul acesta, lineup-ul fiind compus din 10 trupe/artiști, câte 5 pentru fiecare zi de festival.

Lineup complet Summer Well 2016:

  • The Chemical Brothers
  • Hurts
  • The 1975
  • Years & Years
  • The Neighbourhood
  • BØRNS
  • Blossom
  • Honne
  • Sundara Karma
  • HÆLOS

Duo-ul The Chemical Brothers și-a început activitatea în 1991, fiind promotori ai stilului big beat. Îmbinând muzica dance cu rock-ul și rap-ul, grupul și-a crescut baza de fani de la un an la altul. De-a lungul celor 25 de ani de carieră au avut 6 albume poziționate în fruntea topurilor britanice, având în palmares și un premiu Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance. Trupa a primit, de asemenea, oferte de a mixa pentru Oasis, The Stone Roses, Fat Boy Slim și Kylie Minogue.

Cel mai recent disc The Chemical Brothers, „Born in the Echoes”, a fost lansat în iulie 2015, la 5 ani de la materialul precedent, ”Further”. Discul a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart, pe locul al 2-lea în topul albumelor din Elveția și Belgia și pe locul 73 în clasamentul US Billboard 200. Pe acest album este inclusă o colaborare cu Beck, pentru piesa ”Wide Open”, ce beneficiază de un videoclip inedit produs de John Madsen și regizat de Dom & Nic. Vizualul ne-o prezintă pe actrița și balerina de origine japoneză Sonoya Mizuno executând coregrafia lui Wayne McGregor.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 13-14 august 2016. Porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Chemical Brothers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys şi Miley Cyrus vor fi noile jurate de la The Voice U.S.

Alicia Keys şi Miley Cyrus le vor lua locul juraţilor Pharell Williams şi Christina Aguilera, în noul sezon The Voice...

Închide