Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steve Aoki & Felix Jaehn feat. Adam Lambert - Can't Go Home - AUDIO

Ascultă în articol cea mai nouă piesă realizată de Steve Aoki, în colaborare cu Adam Lambert și Felix Jaehn, care în curând se va afla cu siguranță în playlist-ul tău special pentru vară.

Publicat

pe

Steve Aoki împreună cu producătorul piesei „Ain't Nobody (Loves Me Better)”, Felix Jaehn și fostul concurent American Idol, Adam Lambert au colaborat pentru noua piesă „Can't Go Home”.

„Acest cântec este o colaboare prin care se face trecerea dintre genuri diferite din două lumi diferite, a mea și a lui Felix Jaehn și tocmai asta este frumusețea, mixând și realizând ceva unic precum Can't Go Home. Aducându-l la vocal pe unul dintre cei mai buni soliști din lume, Adam Lambert, piesa aceasta specială se ridică la un cu totul alt nivel. Sunt atât de entuziasmat că împart asta cu întreaga lume!”, declară Aoki într-un interviu.

Lambert și Jaehn sunt cei mai noi muzicieni cu care artistul house nominat la Grammy a colaborat. Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Momentan lucrează la noul album, Neon Future III împreună cu Mark Hoppus, Travis Barker de la Blink-182 și Calum Hood de la 5 Seconds of Summer. Steve Aoki va veni în premieră în România în cadrul Festivalului ZUtopia, pe 15 august 2016, în Piața Constituției.

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending