Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Steve Aoki & Felix Jaehn feat. Adam Lambert - Can't Go Home - AUDIO

Ascultă în articol cea mai nouă piesă realizată de Steve Aoki, în colaborare cu Adam Lambert și Felix Jaehn, care în curând se va afla cu siguranță în playlist-ul tău special pentru vară.

Steve Aoki împreună cu producătorul piesei „Ain't Nobody (Loves Me Better)”, Felix Jaehn și fostul concurent American Idol, Adam Lambert au colaborat pentru noua piesă „Can't Go Home”.

„Acest cântec este o colaboare prin care se face trecerea dintre genuri diferite din două lumi diferite, a mea și a lui Felix Jaehn și tocmai asta este frumusețea, mixând și realizând ceva unic precum Can't Go Home. Aducându-l la vocal pe unul dintre cei mai buni soliști din lume, Adam Lambert, piesa aceasta specială se ridică la un cu totul alt nivel. Sunt atât de entuziasmat că împart asta cu întreaga lume!”, declară Aoki într-un interviu.

Lambert și Jaehn sunt cei mai noi muzicieni cu care artistul house nominat la Grammy a colaborat. Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Momentan lucrează la noul album, Neon Future III împreună cu Mark Hoppus, Travis Barker de la Blink-182 și Calum Hood de la 5 Seconds of Summer. Steve Aoki va veni în premieră în România în cadrul Festivalului ZUtopia, pe 15 august 2016, în Piața Constituției.

 

Citește mai multe despre Adam LambertSteve Aoki
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axl Rose preia rolul de vocalist al AC/DC, confirmă fiul lui Malcolm Young

AC/DC își va continua turneul mondial ”Rock or Bust” cu Axl Rose pe post de vocalist. După mai multe zvonuri,...

Închide