Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Rihanna, uimită de vocea unui fan venit la concertul ei - VIDEO

Rihanna a oferit unui fan șansa de a cânta alături de ea într-unul dintre concertele de promovare a albumului ”Anti”. Au fost suficiente doar câteva secunde la microfon pentru ca piesa ”FourFiveSeconds” să capete o altă rezonanță pe vocea neașteptat de bună a fanului Rihannei.

Publicat

pe

Rihanna, uimită de vocea unui fan
Rihanna, uimită de vocea unui fan

Aflată în plin turneu de promovare a albumului ”Anti”, Rihanna a susținut sâmbătă un concert în Cincinnati, Ohio. În cadrul acestui show, artista a oferit unuia dintre fanii aflați în fața scenei șansa de a cânta împreună cu ea piesa ”FourFiveSeconds”. Nu mică i-a fost mirarea când fanul în discuție, pe numele său Terah Stewart, a interpretat melodia cu o voce de profesionist, și nicidecum a unei persoane timorate de întâlnirea cu idolul său.

Auzind cât de bine cântă, Rihanna i-a întins pentru a doua oară microfonul, în tot acest timp privindu-l surprinsă. La finalul neașteptatei intervenții, artista a exclamat: ”Holy shit!”.

Rihanna, uimită de vocea unui fan (Turneu Anti) - VIDEO

Terah Stewart este, se pare, un fan înrăit al Rihannei, acesta scriind apoi pe Twitter cât a însemnat pentru el acest moment.

”TOCMAI.AM.CÂNTAT.CU.Rihanna. Doamne, Dumnezeule. Voi nu știți de cât timp vin la concertele ei. Nu voi uita asta niciodată. Acum mi-a dat și ea follow”, a scris acesta.

Rihanna în debutul turneului ”Anti”

Rihanna în debutul turneului ”Anti”

Rihanna a început turneul ”Anti” pe 12 martie, în Jacksonville. Momentan, artista are programate concerte până în august 2016.

Albumul promovat în cadrul acestui turneu a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite. ”Anti” conține 13 piese cu un sound ce se îndepărtează de stilul promovat până acum de artista din Barbados. Noile melodii îmbină muzica soul și R&B cu cea dancehall, intenția artistei fiind de a crea piese cu care să poată rezona pe o perioadă de timp mai îndelungată.

”Am vrut piese care să-mi dea senzația că sunt reale. Nu orice fel de melodii care părea deja ”trecute”. Am realizat că atunci când urc pe scenă nu mai vreau să mai cânt multe dintre piesele mele. Nu mai simt că mă reprezintă”, a declarat Rihanna într-un interviu acordat MTV News.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 14 august 2016

Rihanna

Loc
Piața Constituției

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending