Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Reunirea Guns N' Roses se prelungește. Formația a anunțat 21 de concerte - TEASER TURNEU

Guns N' Roses a confirmat revenirea pe scenă în fomula Axl Rose, Slash și Duff McKagan încă din decembrie 2015, când trupa devenea headliner la festivalul Coachella. Reunirea nu se va consuma însă cu un singur concert. Formația are programat un întreg turneu în America, ce cuprinde nu mai puțin de 21 de concerte.

Publicat

pe

Axl & Slash
Axl & Slash

Așa cum se zvonea în presă încă din decembrie, reunirea Guns N' Roses nu va bucura fanii doar cu o singură apariție (cea de la Coachella). Trupa are programate pentru vara lui 2016 cel puțin 21 de concerte, prima confirmare a unui turneu în America venind sub forma unui teser video. În acest clip sunt menționate momentan doar orașele în care vor avea loc viitoarele concerte, fără date și locații exacte. Teaser-ul a fost postat pe pagina de Facebook oficială Guns N' Roses.

Guns N' Roses - TEASER TURNEU 2016

Patience... #GnFnRPatience... #GnFnR

Posted by Guns N' Roses on Friday, March 25, 2016

Clipul a venit însoțit de un mesaj la fel de criptic, dar care ar putea indica adăugarea de noi concerte pe lista deja anunțată.

”Răbdare...#‎GnFnR‬”

Conform unor calcule realizate de specialiști în marketing, un turneu mondial Guns N' Roses în formula originală ar putea aduce trupei câștiguri de aproximativ 100 de milioane de dolari.

"Doar în SUA, vânzările de bilete ar aduce trupei zeci de milioane de dolari. Guns N' Roses a fost o trupă titanică a anilor 90 și o reunire ar fi un eveniment extraordinar. Ar fi suficient ca trupa să plece în turneu doar pentru un an și nu ar mai trebui niciodată să-și facă griji pentru bani", a declarat un expert în marketing din LA, Alex Villa.

Momentan, în componența trupei Guns N' Roses se află membrii originali Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Nu se știe încă cine va cânta la tobe, deși există doi voluntari vocali: atât Matt Sorum, cât și Izzy Stradlin și-au exprimat dorința de a fi incluși în planurile concertistice ale formației.

Ultima concert Guns N' Roses în componența originală a avut loc în urmă cu 23 de ani. Asta se întâmpla în Argentina, pe 17 iulie 1993.

PUBLICITATE
Comentează

Trending