Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

De Record Store Day, Foals lansează piesa "Rain" - AUDIO

O piesă Foals înregistrată cu ceva timp în urmă și nelansată oficial până acum va ajunge la fani în format vinil cu ocazia Record Store Day. Melodia se numește ”Rain” și poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Concert Foals la SummerWell 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Trupa britanică de indie-rock Foals a lansat o piesă nouă, intitulată "Rain". Melodia va fi lansată pe vinil împreună cu un cover după "Daffodils", de la Mark Ronson și Tame Impala. Lansarea va avea loc în cadrul Record Store Day, eveniment sărbătorit anul acesta pe 16 aprilie.

Foals - "Rain" - AUDIO

Cel mai recent album Foals, “What Went Down”, a propulsat trupa către cel mai înalt nivel al carierei. Single-ul “What Went Down” a avut parte de susținerea Radio1, care l-a declarat “Hottest Record in the World”, “Tune of the Week” și “Track of the Day”, înregistrând totodată peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, discul le-a adus celor de la Foals titlul de “Best Act in the World Today” în cadrul galei Q Awards. Ca urmare a ascensiunii sale, trupa a fost, de asemnea, nominalizată pentru premiile NME la categoriile Best British Band, Best Live Band, Best Album și Best Track.

În perioada următoare, trupa va susține un turneu în Regatul Unit, urmând să aibă și concerte în SUA, inclusiv la Coachella, la care se vor adăuga și cele mai mari festivaluri ale verii, ca Open’er, Roskilde, Rock Im Park, Rock Am Ring și Nos.

Foals îi are în componență pe: Yannis Philippakis (voce/chitara), Jimmy Smith (chitara/clape), Walter Gervers (bass), Jack Bevan (tobe) și Edwin Congreave (clape).

Foals a concertat pentru prima oară în România în 2015, în cadrul festivalului Summer Well.

PUBLICITATE
Comentează

Trending